--> زندانی سیاسی علی معزی انتقال ناگهانی با ضرب و شتم به قزلحصار ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی علی معزی انتقال ناگهانی با ضرب و شتم به قزلحصار

۲۷ بهمن, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


زندانی سیاسی علی معزی بیمار است و شرایط جسمی ناگواری دارد. اما با این حال مسئولان زندان او را به زور و اعمال خشونت به قزلحصار منتقل کرده‌اند

کانون حقوق بشر  ایران، شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ – زندانی سیاسی علی معزی به طور ناگهانی و با ضرب و شتم به زندان قزلحصار منتقل شد. به گزارش منبع مطلع، زندانی سیاسی ۷۱ ساله علی معزی صبح امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳، از بند ۴ اوین به طور ناگهانی احضار و با ضرب و شتم به زندان قزلحصار منتقل شد. این زندانی سیاسی بیمار است و شرایط جسمی ناگواری دارد. اما با این حال مسئولان زندان او را به زور و اعمال خشونت به قزلحصار منتقل کردند.

هنوز از محل دقیق انتقال او اطلاعی در دست نیست و مشخص نیست به کدام بند این زندان منتقل شده است.

آقای معزی پیش از این به بیماری سرطان پروستات مبتلا بوده و هم اکنون از مشکلات کلیه ، شنوایی و آرتروز شدید زانو نیز رنج می‌برد. دردهای او به دلیل عدم رسیدگی پزشکی در زندان اوین تشدید شده و باعث رنج و عذاب روزانه وی بوده است.

زندانی سیاسی علی معزی که سرطان پروستات داشت و عمل کرده بود، بعد از عمل نیاز به یک پروسه درمانی طولانی مدت داشته که به دلیل وضعیت زندان درمانش ناتمام مانده و بیماری وی مجددا تشدید شده است. حال در این شرایط با این همه بیماری به زندان قزلحصار منتقل شده است.

درباره زندانی سیاسی علی معزی

زندانی سیاسی علی معزی، متولد ۱۳۳۲ از شهر قم و ساکن تهران است. از زندانیان سیاسی دهه شصت است. علی معزی از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳ در رابطه با ارتباط با مجاهدین خلق در زندان‌های اوین، گوهردشت و قزلحصار محبوس بوده و تحت شکنجه قرار گرفته است. یکی از برادران او در دهه۶۰ در زندان‌های ایران به اتهام هواداری از مجاهدین خلق دستگیر و اعدام شد.

این زندانی سیاسی در دهه ۸۰ و ۹۰ نیز چند سال در زندان‌های اوین و گوهردشت زندانی بوده است. او در مجموعه بیش از ۱۲سال در زندان‌های ایران محبوس بوده است.

زندانی سیاسی علی معزی، در آخرین بازداشت، در جریان تظاهرات سراسری مردم ایران، ساعت ۵ بامداد روز شنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۱، ساعت ۵صبح، پس از یورش ماموران امنیتی به منزلش بازداشت و به محل سلول‌های انفرادی زندان اوین منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت. او پس از بازجویی به بند ۸ زندان اوین منتقل شد.

اما در روز یکشنبه ۲۷فروردین ماه ۱۴۰۲، زندانی سیاسی علی معزی را از بند فراخوانده و به سلول انفرادی ۲۰۹ اوین منتقل کردند. او در ۲۰۹ اوین تحت فشار و بازجویی قرار گرفت.

روز جمعه ۲۷مردادماه ۱۴۰۲، زندانی سیاسی علی معزی پس از گذراندن ۴ماه در سلول انفرادی، در ۷۰سالگی به ۶سال و ۳ماه زندان محکوم شد. محکومیت این زندانی سیاسی توسط قاضی صلواتی صادر شده است. او پیش از این در دهه هشتاد و نود نیز زندانی بوده است.

زندانی سیاسی علی معزی در اواسط مردادماه ۱۴۰۲، به دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی برده شد. این در حالی بود که او اعلام کرده بود که جرمی مرتکب نشده و دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد و حاضر نبود در دادگاه حضور یابد. قاضی صلواتی در این دادگاه، پس از ۱۰ماه بلاتکلیفی، او را به ۷۵ماه حبس محکوم کرد.

بازداشت‌های متعدد زندانی سیاسی علی معزی

ـ زندانی سیاسی علی معزی در پاییز ۱۳۸۷ دستگیر و به ۲سال حبس تعزیری و ۳سال حبس تعلیقی محکوم شده بود که پس از تحمل ۲سال حبس در زندان گوهردشت در سال ۱۳۸۹، آزاد شد.

ـ علی معزی مجدد در ۲۲خردادماه ۱۳۹۰، به دلیل شرکت در مراسمی که برای بزرگداشت زندانی سیاسی علی صارمی، از زندانیان سیاسی اعدام شده برگزار شده بود، بازداشت شد.

ـ در خردادماه ۱۳۹۲، مجددا به اتهام «تبلیغ علیه نظام» بازداشت و توسط قاضی آصف الحسینی به طور غیابی به ۴سال زندان محکوم گردید.

ـ در سال ۹۴ علیرغم پایان زمان محکومیت او را آزاد نکردند. در همان سال با پرونده‌سازی، توسط قاضی مقیسه به یک سال محکومیت مجدد و در سال ۹۵ نیز با پرونده‌سازی دیگری تحت عنوان تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس دیگر محکوم شد. علی معزی سرانجام در روز سه‌شنبه ۲مرداد ماه ۱۳۹۷، پس از ۵ سال زندان از زندان تهران بزرگ آزاد گردید.

زندانی سیاسی علی معزی، در آخرین بازداشت، در جریان تظاهرات سراسری مردم ایران، ساعت ۵بامداد روز شنبه ۹مهرماه ۱۴۰۱، ساعت ۵صبح، پس از یورش ماموران امنیتی به منزلش بازداشت و به محل سلول‌های انفرادی زندان اوین منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت. او پس از بازجویی به بند۴ زندان اوین منتقل شد.

عبور آمار اعدام‌ ها از ۱۰۰۰زندانی در سال ۱۴۰۳

زندان گسگر محله رودسر، نقض حقوق انسانی و شرایط ناگوار زندانیان

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / ایکس / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک




اشتراک:

Related Posts:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بازدید وبلاگ

10,001