--> تجمع خانواده زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در مقابل زندان اوین ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

تجمع خانواده زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در مقابل زندان اوین

۱۶ بهمن, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر

https://youtu.be/YtKaa66ihNk


پدران و مادران و خانواده های زندانیان سیاسی محکوم به اعدام، عکس های عزیزانشان را در دست گرفته و خواهان لغو حکم اعدام آنها شدند

کانون حقوق بشر ایران، سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ – روز سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳، خانواده زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در مقابل زندان اوین دست به تجمع زدند. پدران و مادران و خانواده زندانیان سیاسی محکوم به اعدام، عکس های عزیزانشان را در دست گرفته و خواهان لغو حکم اعدام آنها شدند.

خانواده زندانیان سیاسی همچنین پلاکاردهایی با نوشته های نه به اعدام و لغو حکم اعدام در دست داشتند.

در آذر ماه ۱۴۰۳، شش  تن از زندانیان سیاسی وحید بنی عامریان، پویا قبادی بیستونی، بابک علیپور، سیدابوالحسن منتظر، سیدمحمد تقوی و علی اکبر دانشورکار توسط قاضی ایمان افشاری از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، به اعدام، زندان و تبعید محکوم شدند.

روز ۲۳ ژانویه ۲۰۲۵، برابر با ۴ بهمن ۱۴۰۳، سازمان عفو بین‌الملل در سایت رسمی خود خبر داد که شش تن از زندانیان سیاسی به نام‌های اکبر دانشورکار، سیدمحمد تقوی سنگ‌دهی، بابک علیپور، پویا قبادی بیستونی، وحید بنی‌عامریان و سیدابوالحسن منتظر، که ۱۰ آذرماه از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «بغی از طریق عضویت در گروه‌های مخالف حکومت جمهوری اسلامی » به اعدام محکوم شدند، در خطر اجرای حکم قرار دارند.

بیانیه عفو بین‌الملل در ارتباط با حکم اعدام ۶تن از زندانیان سیاسی

عفو بین الملل در بیانیه خود در رابطه  صدور حکم اعدام برای ۶تن از زندانیان سیاسی نوشت:

شش زندانی سیاسی ابوالحسن منتظر، اکبر (شاهرخ) دانشورکار، بابک علیپور، محمد تقوی سنگدهی، پویا قبادی و وحید بنی عامریان، پس از محاکمه شدید ناعادلانه در معرض خطر اعدام در ایران هستند.

شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران در اکتبر ۲۰۲۴ این شش نفر را به اتهام «شورش مسلحانه علیه دولت» (بغی) به اعدام محکوم کرده است.

عفو بین الملل تأکید کرده است که این محاکمه با اتهامات شکنجه و بدرفتاری برای گرفتن اعترافات اجباری همراه بوده و این مسئله خدشه جدی به عدالت و شفافیت وارد کرده است. این افراد اتهامات استفاده از سلاح علیه دولت را بارها رد کرده‌اند.














زندانی سیاسی بابک علیپور

بابک علیپور متولد سال۱۳۷۰در آمل، ساکن در تهران، لیسانس حقوق است.

زندانی سیاسی بابک علیپور در دی ماه ۱۴۰۲، دستگیر و به ۲۰۹ اوین منتقل شد. وی مدت ۴ ماه در ۲۰۹ اوین بلاتکلیف بود.

زندانی سیاسی بابک علیپور پیش از این سابقه بازداشت و محکومیت داشته است. وی به همراه برادرش روزبه علیپور در تاریخ ۱۳ آبان‌ ۹۷، در بازار تره بار رشت بازداشت شدند.

او توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب رشت به اتهام «عضویت در مجاهدین خلق و توهین به رهبری» به ۷ سال زندان محکوم شده بود. بابک علیپور در سال ۱۴۰۲، پس از تحمل ۲سال از محکومیت خود از زندان اوین آزاد شده بود.

زندانی سیاسی وحید بنی عامریان

وحید بنی عامریان، متولد ۱۳۷۱، اهل سنقر، فارغ التخصیل دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تهران و فوق لیسانس رشته مدیریت است.

او پیش از این در سال‌های ۹۶ و ۹۷ سابقه بازداشت داشته است. او یک‌بار در دی ماه ۹۷، به اتهام «تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری» به ۵ سال زندان محکوم شد.

در اسفند ماه ۹۹، مجددا بازداشت و در شهریور ماه ۹۹، توسط قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به اتهام‌های «اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت و همکاری موثر با سازمان مجاهدین خلق ایران»، «تبلیغ علیه نظام»، «تخریب اموال دولتی»، «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور» و ارتباط با مجاهدین خلق به ۱۰ سال زندان و ۲ سال تبعید محکوم شد.

وحید بنی عامریان در زندان اوین و گوهردشت زندانی بوده و در اسفند ماه ۱۴۰۱، از زندان گوهردشت آزاد شد. وی پس از آزادی به شهر بشاگرد تبعید شد.

او به بیماری های سندروم روده تحریک پذیر، ضعف در سیستم ایمنی و عفونت شدید در مجاری تنفسی مبتلا است.

زندانی سیاسی پویا قبادی

پویا قبادی، متولد سال ۱۳۷۱ از سنقر و فارغ‌التحصیل مهندسی برق از دانشگاه سنندج است.

پویا قبادی روز ۴ اسفند ماه ۱۴۰۲، هنگام خروج از مرز در چالدران بازداشت و به زندان ماکو منتقل شد. وی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه به بند ۲۰۹زندان اوین منتقل شد و به مدت چند ماه در بند ۲۰۹ اوین بود.

او نیز در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و در ۲پرونده مجزا توسط دادگاه انقلاب تهران مجموعا به ۱۸سال زندان و تبعید به نیک‌شهر واقع در استان سیستان و بلوچستان محکوم شد.

زندانی سیاسی اکبر دانشور

زندانی سیاسی اکبر دانشورکار متولد شهریور ۱۳۴۵، متاهل، دارای یک پسر ۱۲ ساله، شغل مهندس عمران اخراجی – پیک موتوری، اهل و ساکن تهران است. او در روز ۱۳ دی ۱۴۰۲، در منزلش دستگیر شد.

زندانی سیاسی سیدمحمد تقوی

زندانی سیاسی سید محمد تقوی، ۵۷ ساله از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ است. وی دارای لیسانس گرافیک از دانشگاه تهران است و پیش از این سابقه زندان و محکومیت سیاسی دارد. او نیز در اسفند ماه ۱۴۰۲، بازداشت و به بند ۲۰۹ اوین منتقل شد.

او نیز پیش از این سابقه بازداشت در سال ۹۹ داشته و حدود ۳سال در زندان اوین به اتهام هواداری و ارتباط با مجاهدین خلق در زندان بوده است. وی در بهمن ۱۴۰۱ از زندان آزاد شده بود.

 زندانی سیاسی سیدابوالحسن منتظر

ابوالحسن منتظر متولد ۱۳۳۸ از تهران، متاهل و دارای دو فرزند، دارای لیسانس معماری و شغل آزاد است. او روز اول دی ۱۴۰۲ دستگیر و به ۲۰۹ اوین منتقل گردید و پس از چند ماه به بند ۴ منتقل شد.

او از زندانیان سیاسی دهه ۶۰، پیشتر در سال ۱۳۹۷ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شده بود. وی در نهایت توسط دادگاه انقلاب تهران به ۵سال زندان محکوم شد.

حسین احمدی کمک: «اگر صدایم بلند شود، مرا خواهند کشت»

صدور حکم اعدام منوچهر فلاح، اعتصاب غذای زندانیان درزندان لاکان رشت


کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / ایکس / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

Related Posts:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ

10,112