۲۲ آبان, ۱۴۰۳دستهبندی حقوق بشر
تنش در بند ۸ زندان با انتقال زندانیان با جرائم اجتماعی به بند۸ زندان شیبان اهواز آغاز شد. محمد نیازی مدیر داخلی زندان بدون رعایت اصل تفکیک جرائم زندانیان با جرائم اجتماعی را به بند ۸ منتقل کرد
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، سهشنبه ۲۲ آبانماه ۱۴۰۳، پانزده زندانی عقیدتی در بند ۸ زندان شیبان اهواز به سلول انفرادی منتقل شدهاند. ا نتقال این زندانیان پس از یورش گارد ویژه زندان به بند ۸ و ضرب و شتم زندانیان عقیدتی بود.
تنش در بند ۸ زندان با انتقال زندانیان با جرائم اجتماعی به بند۸ زندان شیبان اهواز آغاز شد. محمد نیازی مدیر داخلی زندان و مسئول بندهای ۵ زندانیان سیاسی و بند ۸ زندانیان عقیدتی بدون رعایت اصل تفکیک جرائم، زندانیان با جرائم اجتماعی را به بند ۸ منتقل کرد. در ادامه روز شنبه ۱۹آبانماه ۱۴۰۳، این شخص مانع برگزاری ملاقاتها و دریافت وسایل شخصی و محدود کردن تماسهای تلفنی شد.
در ادامه این تنش خسرو طرفی رئیس زندان شیبان اهواز به همراه ماموران گارد زندان به منظور سرکوب زندانیان وارد بند شده که با مقاومت زندانیان مواجه شد. در ادامه تنش بین زندانیان و کارکنان این بخش باعث ایجاد درگیری شد و خسرو طرفی توسط زندانیان گوشمالی داده میشود. پس از آن گارد ویژه به زندانیان در بند ۸ حمله کرده و تعدادی از زندانیان را زخمی کردهاند. در حال حاضر ارتباط تلفنی زندانیان با بیرون قطع شده و خانواده آنها نگران وضعیت سلامتی عزیزانشان هستند.
اعدام ۳زندانی در زندانهای قزوین و مرکزی کرج
وریشه مرادی، تجمع اعتراضی زنان زندانی سیاسی اوین پس از صدور حکم اعدام وی
فشار به زندانیان بخصوص زندانیان سیاسی پس از آمدن خسرو طرفی افزایش یافت به طوریکه ماموران در زندان شیبان اهواز با تشدید فشارها و ایجاد محدودیتهای مختلف تلاش میکنند که زندانیان سیاسی در این زندان را شکنجه روحی و روانی کنند. روز پنجشنبه ۲۰اردیبهشتماه ۱۴۰۳، ماموران گارد به دستور خسرو طرفی رئیس زندان شیبان اهواز، زندانیان سیاسی محبوس در بند ۸ را مورد ضرب و شتم و شکنجه جسمی قرار دادند.
زندانیان در این بند از اولیهترین امکانات لازم نیز محروم هستند. این در حالی است که آنها به حبسهای طویلالمدت محکوم شدهاند. با آمدن خسرو طرفی به زندان شیبان اهواز، وی خرید از فروشگاه زندان، استفاده از اماکن ورزشی، ملاقات حضوری و دسترسی به کتاب و روزنامه را برای زندانیان سیاسی به شدت محدود کرده است.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر