۲۴ آبان, ۱۴۰۳دستهبندی حقوق بشر
نیروهای امنیتی در تاریخ ۱۱اردیبهشتماه ۱۴۰۱، به منزل حمیدالله سلگی یورش برده پس از دستگیری وی را به بازداشتگاه اطلاعات این شهر منتقل کرده بودند
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، حمیدالله سلگی فعال صنفی معلمان، جهت اجرای حکم ۷ماه و ۱۶روز زندان به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب نهاوند احضار شده است. براساس این ابلاغیه حمیدالله سلگی بایستی خود را در تاریخ ۲۶آبانماه ۱۴۰۳، به این دادسرا معرفی نمایند.
حمیدالله سلگی، در تاریخ ۹ اردیبهشتماه ۱۴۰۳، توسط قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان نهاوند، بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس و به اتهام توهین به خامنهای در فضای مجازی به ۲سال حبس محکوم شده است. حکم وی در دادگاه تجدید نظر به تحمل ۷ماه و ۱۶روز حبس تبدیل شد.
نیروهای امنیتی در تاریخ ۱۱اردیبهشتماه ۱۴۰۱، به منزل حمیدالله سلگی یورش برده پس از دستگیری وی را به بازداشتگاه اطلاعات این شهر منتقل کرده بودند. وی پس از پایان دوران بازجویی با تودیع وثیقه درتاریخ ۲۰مهرماه ۱۴۰۳، آزاد شده بود.
حمیدالله سلگی فرهنگی بازنشسته، فعال صنفی معلمان، فعال فضای مجازی، مدرس دانشگاه آزاد و پیام نور است. وی اهل و ساکن شهرستان نهاوند در استان همدان است.
اعدام یک زندانی در زندان جیرفت
افزایش آمار زندانیان اعدام شده در زندان قزلحصار کرج به ۷ نفر
دستگیری فعالان صنفی نقض قوانین حقوق بشری
دستگیری فعالان صنفی به دلیل فعالیتهای مسالمتآمیز و بیان اعتراضات صنفی نقض آشکار چندین اصل از قوانین حقوق بشری است. این موارد شامل نقض حقوق زیر میشود:
آزادی بیان و عقیده:
طبق ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی، هر فردی حق دارد نظر خود را آزادانه بیان کند، بدون نگرانی از پیگرد قانونی.
آزادی تجمع و تشکلهای مسالمتآمیز:
بر اساس ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۲۱ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی، هر فردی حق دارد در تجمعات مسالمتآمیز شرکت کند و به ایجاد تشکلها برای دفاع از حقوق خود اقدام کند.
حق کار و شرایط کار منصفانه:
ماده ۲۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر تاکید دارد که هر فردی حق کار کردن و برخورداری از شرایط کار منصفانه را دارد. دستگیری فعالان صنفی که در دفاع از حقوق کارگران فعالیت میکنند، نقض مستقیم این حق است.
عدم بازداشت خودسرانه:
طبق ماده ۹ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی، هیچکس نباید به صورت خودسرانه و بدون محاکمه عادلانه بازداشت شود. دستگیری فعالان صنفی اغلب بدون محاکمه منصفانه صورت میگیرد.
این قوانین بینالمللی، کشورها را موظف میکند تا از حقوق افراد، بهویژه کارگران و فعالان صنفی، دفاع کنند و بازداشت و سرکوب آنها نقض این اصول بنیادین است.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر