--> حسین ربانی افرمجانی قاضی ناظر زندان چوبیندر قزوین؛ فشار بر زندانی سیاسی محمدرضا مرادبهروزی ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

حسین ربانی افرمجانی قاضی ناظر زندان چوبیندر قزوین؛ فشار بر زندانی سیاسی محمدرضا مرادبهروزی

۲۱ فروردین, ۱۴۰۴دسته‌بندی حقوق بشر


حسین ربانی افرمجانی قاضی ناظر زندان چوبیندر قزوین، با کارشکنی باعث افزایش فشار بر زندانیان می شود


کانون حقوق بشر ایران، ۲۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ – حسین ربانی افرمجانی قاضی ناظر زندان چوبیندر قزوین با فشار بر زندانی سیاسی محمدرضا مرادبهروزی مانع از تعلیق حبس وی شده است. وی همچنین با فشار بر زندانیان و کارشکنی در روند قانونی آنها مانع آزادی زندانیان می‌شود

محمدرضا مرادبهروزی، زندانی سیاسی، که در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۳ به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به دستور دادیار شعبه اول اجرای احکام انقلاب قزوین، سیدعلی تقی‌زاده، به زندان چوبیندر قزوین منتقل شده بود، پس از گذراندن بخشی از محکومیت خود با پابند الکترونیکی، با مشکلات جدیدی در مسیر دریافت حقوق قانونی خود روبه‌رو شد.

مرادبهروزی که به دلیل مشکلات اقتصادی و خانوادگی درخواست تعلیق حبس خود را بر اساس ماده ۴۶ قانون مجازات اسلامی ارائه داده بود، با مخالفت قاضی ناظر زندان قزوین، حسین ربانی افرمجانی، مواجه شد. قاضی ربانی به رغم موافقت شورای طبقه‌بندی زندان، درخواست او را رد کرده و اعلام کرد که دلیل این مخالفت، عدم ندامت و پشیمانی زندانی است.

این در حالی است که مرادبهروزی پس از گذراندن یک ماه حبس با پابند، انتظار داشت که آزاد شود. اما بنا بر گزارش‌های موجود، به دلیل عدم شرکت در نمازهای اجباری در بند ۸ دارالقرآن، و گزارش‌های منفی رئیس فرهنگی زندان، آخوند ابراهیمی، درخواست‌های مرادبهروزی برای آزادی مشروط و پابند رد شد.

حسین ربانی افرمجانی قاضی ناظر زندان در پاسخ به پیگیری‌های همسر مرادبهروزی نیز، به دروغ اعلام کرده بود که «دستور از بالا» آمده است که درخواست او رد شود. اما پس از پیگیری‌های بیشتر و مراجعه به مراجع مختلف از جمله دادستان قزوین و قاضی پرونده، مشخص شد که هیچ دستوری از بالا صادر نشده و درخواست پابند تأیید شد.

مخالفت مجدد قاضی حسین ربانی افرمجانی با درخواست تعلیق حبس و افزایش وثیقه از ۱۵۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون تومان، نشان‌دهنده دزدی و چپاولی است که زندانیان سیاسی در زندان‌های ایران با آن روبه‌رو هستند.

اعدام ۱۶ زندانی در زندان‌های قزلحصار، بوکان، شاهرود، گنبدکاووس، قم،الیگودرز، کرمانشاه، گناباد و مشهد

ادامه بلاتکلیفی ۲۰۰ روزه حجت آل‌محمدی و محمد طهماسبی در زندان شیبان اهواز

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / ایکس / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک




اشتراک:

Related Posts:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ

10,164