--> محسن عمرانی، معرفی به زندان بوشهر جهت تحمل حبس ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

محسن عمرانی، معرفی به زندان بوشهر جهت تحمل حبس

۲۱ آبان, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


محسن عمرانی در تیرماه ۱۴۰۳، توسط دادگاه انقلاب بوشهر بابت اتهام علیه نظام از طریق انتشار مطلب در فضای مجازی به یک سال زندان محکوم شده بود

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، دوشنبه ۲۱آبان‌ماه ۱۴۰۳، محسن عمرانی عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان بوشهر، جهت تحمل حکم زندان خود راهی زندان بوشهر شد. محسن عمرانی در تیرماه ۱۴۰۳، توسط دادگاه انقلاب بوشهر بابت اتهام علیه نظام از طریق انتشار مطلب در فضای مجازی به یک سال زندان محکوم شده بود. این حکم در شهریور‌ماه ۱۴۰۳پس از اعتراض در دادگاه تجدید نظر به ۶ماه زندان کاهش یافت.

محسن عمرانی پیش از این توسط شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای بوشهر جهت تحمل حبس فرا خوانده شده بود.

محسن عمرانی در تاریخ یک شنبه۲۰آبان‌ماه ۱۴۰۳، جهت تحمل حبس به زندان بوشهر منتقل شد. جلسه دادگاه در تاریخ ۱۲تیرماه ۱۴۰۳، برگزار شد. پیش از این یک بار پرونده وی جهت رفع نقص به دادسرا بازگردانده شده بود.

محسن عمرانی سال ۱۴۰۲، در یک پرونده مشترک با ۳عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان استان بوشهر، به زندان و تحمل مجازات‌های دیگر محکوم شده بود.

ناصر بکرزاده، صدور حکم اعدام توسط دادگاه انقلاب ارومیه

آخرین وضعیت حمید حسین نژاد حیدرانلو زندانی سیاسی محکوم به اعدام


دستگیری فعالان صنفی نقض قوانین حقوق بشری

دستگیری فعالان صنفی به دلیل فعالیت‌های مسالمت‌آمیز و بیان اعتراضات صنفی نقض آشکار چندین اصل از قوانین حقوق بشری است. این موارد شامل نقض حقوق زیر می‌شود:

آزادی بیان و عقیده:

طبق ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، هر فردی حق دارد نظر خود را آزادانه بیان کند، بدون نگرانی از پیگرد قانونی.

آزادی تجمع و تشکل‌های مسالمت‌آمیز:

بر اساس ماده ۲۰  اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۲۱ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، هر فردی حق دارد در تجمعات مسالمت‌آمیز شرکت کند و به ایجاد تشکل‌ها برای دفاع از حقوق خود اقدام کند.

حق کار و شرایط کار منصفانه:

ماده ۲۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر تاکید دارد که هر فردی حق کار کردن و برخورداری از شرایط کار منصفانه را دارد. دستگیری فعالان صنفی که در دفاع از حقوق کارگران فعالیت می‌کنند، نقض مستقیم این حق است.

عدم بازداشت خودسرانه:

طبق ماده ۹ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، هیچ‌کس نباید به صورت خودسرانه و بدون محاکمه عادلانه بازداشت شود. دستگیری فعالان صنفی اغلب بدون محاکمه منصفانه صورت می‌گیرد.

این قوانین بین‌المللی، کشورها را موظف می‌کند تا از حقوق افراد، به‌ویژه کارگران و فعالان صنفی، دفاع کنند و بازداشت و سرکوب آنها نقض این اصول بنیادین است.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ