۱۷ فروردین, ۱۴۰۴دستهبندی گزارش ویژه
یکی از جنجالیترین اقدامات ابراهیم غلامزاده ، تسلط او بر روستای قلعه مظفر است. او با فشار و تهدید، خانهها و زمینهای این روستا را با مبالغ ناچیز از حدود ۳۰ تا ۴۰ خانوار خریداری کرده و ساکنان را مجبور به کوچ اجباری کرده است
کانون حقوق بشر ایران، یک شنبه ۱۷ فروردینماه ۱۴۰۴ – منابع محلی در شیراز از گسترش نفوذ و تخلفات گسترده ابراهیم غلامزاده، بسیجی و کارمند سابق دادگستری استان فارس، خبر میدهند. وی یکی از دست اندرکاران سرکوب مردم در قیام سراسری ۱۴۰۱، بوده است. او همچنین بر علیه برخی از مردم اقدام به پرونده سازی کرده که منجر به بازداشت آنان به اتهامات تبلیغ علیه نظام و ارتباط با گروههای ضدنظام شده است.
از بسیجی و کارمندی دادگستری تا ثروتاندوزی کلان
ابراهیم غلامزاده که در دهه گذشته به عنوان کارمند دادگستری استان فارس فعالیت میکرد، امروزه به یکی از ثروتمندان بزرگ استان فارس و کشور تبدیل شده است. او با استفاده از رانت، لابیگری و نفوذ در دستگاه قضایی و نمایندگان مجلس توانسته امپراتوری اقتصادی خود را در ایران و کشورهای منطقه گسترش دهد.
گزارشها نشان میدهد که وی دفاتر متعددی در شیراز، تهران، عمان و کویت دارد و هماکنون ریاست اتاق بازرگانی ایران و کویت را بر عهده دارد. فرزندان او نیز در لندن و دبی سکونت دارند و خود او اقامت چندین کشور خارجی از جمله کانادا، آلمان، انگلیس، کویت، عمان و امارات را دریافت کرده است.زمینخواری و ساختوسازهای غیرقانونی
طبق اسناد و گزارشهای محلی، ابراهیم غلامزاده با لابیگری در دستگاه قضایی و اداره منابع طبیعی، قطعه زمین ۲۰ هکتاری در کنار اتوبان شهرستانهای لامرد و مهر را تصاحب کرده و در آن باغی بزرگ با ویلاهای چندطبقه ساخته است که گفته میشود که از این محل برای تفریحات و پذیرایی از مسئولان حکومتی استفاده می کند.
این زمین توسط دکتر مهرزاد خرد، مدیرکل منابع طبیعی استان فارس، به ابراهیم غلامزاده واگذار شده است. در ازای این واگذاری، غلامزاده فرزند دکتر خرد را در یکی از دفاتر خارج کشور خود استخدام کرده است.
علاوه بر این، گزارشها حاکی از آن است که دهها هکتار از اراضی واقع در ارتفاعات سادول و منطقه گازی کشور نیز به وی واگذار شده است. در این اراضی، ابراهیم غلامزاده سازههایی میلیاردی احداث کرده که به محلی برای تفریحات ویژه برخی مسئولان تبدیل شده است.
تصرف اراضی و کوچ اجباری مردم قلعه مظفر
یکی از جنجالیترین اقدامات ابراهیم غلامزاده ، تسلط او بر روستای قلعه مظفر است. او با فشار و تهدید، خانهها و زمینهای این روستا را با مبالغ ناچیز از حدود ۳۰ تا ۴۰ خانوار خریداری کرده و ساکنان را مجبور به کوچ اجباری کرده است.
همچنین، غلامزاده یک قلعه باستانی خشتی و گلی را که قدمتی چندصد ساله داشته، کاملاً تخریب کرده و به جای آن قلعهای جدید برای خود ساخته است. گفته میشود هدف او ایجاد یک امپراتوری شخصی و تبدیل شدن به مالک مطلق این منطقه است.
نخلستان ۲۰ هکتاری و تصاحب زمینهای کشاورزی
بر اساس مدارک موجود، در سال ۱۳۹۲، ابراهیم غلامزاده با نفوذ در اداره کل منابع طبیعی فارس، مالکیت یک نخلستان ۲۰ هکتاری در روستای قلعه مظفر را از یک کشاورز محلی به نام حسین بشیری سلب کرده و به نام خود ثبت نموده است.
وی پس از تصاحب این زمین، ۵ هزار نخل صادراتی از نوع مجول و پیارم کاشته و در این منطقه چندین قصر مجلل ساخته که گفته میشود محلی برای برگزاری مهمانیهای خاص و پارتیهای خصوصی او است.
فساد اقتصادی و ارتباطات گسترده با مقامات نظامی و امنیتی
ابراهیم غلامزاده که سابقاً از اعضای بسیج بوده، ارتباطات وسیعی با برخی مقامات نظامی و امنیتی کشور دارد. او با لابیگری در مجلس و وزارت اطلاعات، توانسته نفوذ خود را در بخشهای مختلف دولتی افزایش داده و اقدامات غیرقانونی خود را بدون مانع ادامه دهد.
ابراهیم غلامزاده، با استفاده از نفوذ سیاسی، رانت و فساد مالی، توانسته به ثروتی عظیم دست پیدا کند و املاکی گسترده در داخل و خارج از کشور به نام خود ثبت کند. زمینخواری، تخریب آثار باستانی، کوچ اجباری مردم و لابیگری گسترده در نهادهای دولتی از جمله اقدامات هستند.
این گزارش در صورت دریافت اطلاعات جدید بهروزرسانی خواهد شد.
اسامی و مشخصات زنان زندان سیاسی در زندان اوین – به روز شده در فروردین ۱۴۰۴
زندانی سیاسی روح الله خسروی؛ نگهداری با غل و زنجیر در قرنطینه زندان دزفول
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / ایکس / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر