۳ دی, ۱۴۰۳دستهبندی بانک زندانیان
مهدی خداکرمی همراه با برادرش محمد در فروردین۱۴۰۲ به زندان خرمآباد منتقل شده و به مدت ۲ماه تحت شکنجههای فیزیکی و روانی قرار داشتند
نام و نام خانوادگی: مهدی خداکرمی
محل تولد: خرمآبادساکن: خرمآباد
تاریخ تولد: ۱۳۶۰
تحصیلات: فوق دیپلم
تاریخ آخرین بازداشت: اسفند ۱۴۰۱
اتهامات: عضویت در سازمان مجاهدین خلق، اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام به نفع گروههای مخالف و معاند نظام
محل زندان: زندان پارسیلون خرمآباد (پیش از آن در زندان اوین و زندان مرکزی خرمآباد بوده است)
محکومیت: ۴+۱ و ۲ سال تبعید به میبد
پرونده اول: ۴ سال زندان
پرونده دوم به اتهام تبلیغ علیه نظام در زندان: ۱ سال زندان و ۲ سال تبعید به میبد
تاریخ بروزرسانی: ۳ دیماه ۱۴۰۳
زندانی سیاسی مهدی خداکرمی کیست؟مهدی خداکرمی، ۴۳ ساله، به همراه برادرش محمد خداکرمی در جریان قیام سراسری در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. در دوران بازجویی، مهدی خداکرمی تحت شکنجه شدید قرار گرفت و از ناحیه سر، گوش، دندهها و سایر نقاط بدن دچار شکستگی شد. او طی این مدت از حق تماس با خانواده یا انتخاب وکیل از او سلب شد.
مهدی خداکرمی همراه با برادرش محمد در فروردین۱۴۰۲ به زندان خرمآباد منتقل شده و به مدت ۲ماه تحت شکنجههای فیزیکی و روانی قرار داشتند.
او در مرداد ۱۴۰۲، در شعبه دوم دادگاه انقلاب خرمآباد به ریاست قاضی مظفر غلامی به اتهام «عضویت در سازمان مجاهدین خلق» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به ۴ سال زندان محکوم شد.
در اردیبهشت ۱۴۰۳، مهدی به دلیل شرکت در اعتراض گروهی از زندانیان به قطع آب و بسته شدن بوفه زندان مرکزی خرمآباد، به سلول انفرادی منتقل و مورد ضرب و شتم قرار گرفت. او به اتهام تحریک زندانیان و حمایت از کارزار «سهشنبههای نه به اعدام» به زندان پارسیلون منتقل کردند.
سپس در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳، جلسه دادگاه دیگری بر علیه ۲زندانی سیاسی محمد خداکرمی و مهدی خداکرمی در زندان پارسیلون خرم آباد به اتهام «تبلیغ علیه نظام» در زندان به صورت آنلاین برگزار شد. دادگاه انقلاب خرمآباد او را به یک سال زندان و دو سال تبعید به میبد محکوم کرد.
در حال حاضر مهدی خداکرمی و برادرش محمد خداکرمی در بند زنـدانیان عادی نگهداری میشوند تا به این وسیله بتوانند فشارهای روحی به آنها وارد کنند. آنها پس از مدتها به بند دیگر منتقل شده و بدلیل کمبود جا کفخواب هستند. وضعیت استقراری در این زنـدان در حد زیر مینیمم است و زنـدانیان از داشتن آب گرم محروم هستند. آنها در سرمای زمستان مجبور به استحمام با آب سرد میباشند. ماموران برای آزار، به بهانه گرفتن آمار آنها را در هوای سرد زمستان بیرون بند نگه میدارند.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر