--> زندانی سیاسی سید محمد تقوی، بازگشت از سلول انفرادی پس از ۱۶۸ روز ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی سید محمد تقوی، بازگشت از سلول انفرادی پس از ۱۶۸ روز

۲۸ آذر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


زندانی سیاسی سید محمد تقوی از تاریخ ۱۱تیرماه ۱۴۰۳، پس از شرکت نکردن در دادگاه، به دستور قاضی افشاری به سلول‌های انفرادی ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده بود

کانون حقوق بشر ایران، چهارشنبه ۲۸آذرماه ۱۴۰۳ ـ زندانی سیاسی محکوم به اعدام سید محمد تقوی پس از گذشت نزدیک به ۱۷۰، روز از سلول انفرادی به بند ۴زندان اوین منتقل شد. زندانی سیاسی سید محمد تقوی از تاریخ ۱۱تیرماه ۱۴۰۳، پس از شرکت نکردن در دادگاه، به دستور قاضی افشاری به سلول‌های انفرادی ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده بود. وی پس از گذران ۱۶۸ روز درسلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین در تاریخ ۲۶آذرماه ۱۴۰۳، به بند۴ منتقل شد.

زندانی سیاسی محمد تقوی، متولد ۱۳۴۵ از تهران، دارای مدرک لیسانس گرافیک دانشگاه تهران ساکن تهران از زندانیان سیاسی دهه شصت است. او بارها سابقه بازداشت به اتهام سیاسی داشته و علاوه بر دهه شصت در دهه هفتاد و سال ۱۴۰۰ سابقه بازداشت و زندانی داشته است.

زندانی سیاسی سید محمد تقوی در تاریخ ۴ اسفند ۱۴۰۲، در شهر چالدران بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی سپس به بند ۴ زندان اوین منتقل شد.

سید محمد تقوی در خرداد ۱۴۰۰ به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور، دستگیر و به بند ۲۰۹ اوین منتقل شد. سید محمد تقوی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به ۵ سال زندان و دو سال تبعید در کهنوج کرمان محکوم شد. وی روز شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱ آزاد شد و برای گذراندن ۲سال تبعید، از زندان گوهردشت به کهنوج در استان کرمان منتقل شد.

مجمع عمومی سازمان ملل، تصویب قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران

اعدام ۳زندانی در زندان‌ لاکان رشت

صدور حکم اعدام برای ۶زندانی سیاسی

شنبه ۱۰آذرماه ۱۴۰۳، شش زندانی سیاسی در زندان اوین به حکم اعدام، زندان و تبعید محکوم شدند. دو تن دیگر در این پرونده به حبس محکوم شدند.

به موجب حکم صادره توسط قاضی ایمان افشاری از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، شش زندانی سیاسی وحید بنی عامریان، پویا قبادی بیستونی، بابک علیپور، سیدابوالحسن منتظر، سید محمد تقوی و علی اکبر دانشورکار به اعدام، زندان و تبعید محکوم شدند.

علاوه بر این دو متهم دیگر این پرونده سیدمجتبی و سیدعلی تقوی به زندان محکوم شدند.

به این ترتیب این هشت متهم سیاسی در مجموع به اعدام، زندان و ۲۰ سال تبعید محکوم شدند. این حکم در روز پنجم آذر ۱۴۰۳، صادر و در روز ۱۰ آذر ۱۴۰۳، به اطلاع وکلای پرونده رسید.

احکام صادر بر علیه این زندانیان سیاسی در پرونده مشترک به شرح زیر است:

۱- زندانی سیاسی وحید بنی عامریان فرزند محمد، با وکالت آقای مصطفی نیلی به اتهام «بغی» به اعدام و به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.

۲- زندانی سیاسی پویا قبادی بیستونی فرزند مصطفی، با وکالت آقای مصطفی نیلی، به اتهام «بغی» به اعدام و به اتهام «خروج غیرقانونی از مرز» به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

۳- سیدابوالحسن منتظر فرزند سیدجعفر، با وکالت آقای محمدهادی عرفانیان کاسب، به اتهام «بغی» به اعدام و به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.
































۴- زندانی سیاسی بابک علیپور فرزند علی، با وکالت آقای مصطفی نیلی به اتهام«بغی» به اعدام، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری و به اتهام «تخریب اموال عمومی» به ۲۰ سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شده است.

۵- زندانی سیاسی علی اکبر دانشورکار فرزند ولی الله، با وکالت آقای امین عادل احمدیان، به اتهام«بغی» به اعدام، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری و به اتهام «تشکیل دستجات غیرقانونی» به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

۶- زندانی سیاسی سید محمد تقوی سنگدهی فرزند بزرگ، با وکالت آقای رامین صفرنیاخشکنودهانی، به اتهام«بغی» به اعدام، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به پنج سال حبس تعزیری و به اتهام «تشکیل دستجات غیرقانونی» به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

۷- زندانی سیاسی سیدمجتبی تقوی سنگدهی فرزند بزرگ، با وکالت آقای رامین صفرنیاخشکنودهانی، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری و به اتهام «عضویت در مجاهدین خلق» به سه سال حبس تعزیری محکوم شده است.

۸- سیدعلی تقوی سنگدهی فرزند بزرگ، با وکالت آقای رامین صفرنیاخشکنودهانی، به اتهام «عضویت در مجاهدین خلق» به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

به موجب دادنامه شماره ۱۴۰۳۶۸۳۹۰۰۱۳۷۰۸۰۴۷، صادره از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران در تاریخ پنجم آذر ۱۴۰۳، اتهامات این زندانیان سیاسی که صدور احکام اعدام، زندان و تبعید بر اساس آن صادر شده، به شرح زیر است:

۱. عضویت در دسته یا جمعیت یا شعبه جمعیت هایی که در داخل کشور با هدف برهم زدن امنیت کشور تشکیل شده است. «منافقین خلق(مجاهدین خلق)»

۲. اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی / خارجی

۳. قیام مسلحانه در برابر حکومت اسلامی (بغی از طریق مباشرت در انجام اقدامات متعدد تروریستی و انفجارهایی با هدایت گروهک تروریستی منافقین(مجاهدین) و عضویت در گروهی که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران، قیام مسلحانه کرده است (عضویت در گروه باغی و استفاده از سلاح پرتابی – لانچر)

۴. ورود به کشور یا خروج از نقاط غیرمجاز

۵. تشکیل دسته یا جمعیت با هدف بر هم زدن امنیت کشور

۶. تخریب (تخریب اموال عمومی با استفاده از سلاح لانچر)

شش زندانی سیاسی سیدابوالحسن منتظر، وحید بنی عامریان، پویا قبادی، بابک علیپور، علی اکبر دانشورکار و سیدمجتبی تقوی در تاریخ ۲۵اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در شعبه پنجم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تهران به ریاست بازپرس علیزاده به اتهام عضویت و همکاری با مجاهدین خلق، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور تفهیم اتهام شدند.

دادگاه رسیدگی به پرونده این شش زندانی سیاسی و مجتبی و علی تقوی در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، برگزار شده بود.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ