--> زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی، فشار و پرونده‌سازی جدید در زندان نقده ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی، فشار و پرونده‌سازی جدید در زندان نقده

۲۷ آذر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی، در حال حاضر با فشارهای اداره اطلاعات برای ساخت پرونده‌های جعلی و بی‌اساس مواجه است. وی چندین بار به اداره اطلاعات احضار شده و تحت شکنجه‌های جسمی و روانی قرار گرفته تا به جرایمی که مرتکب نشده اعتراف کند

کانون حقوق بشر ایران، سه‌شنبه ۲۷آذرماه ۱۴۰۳ – براساس اخبار دریافتی از منبع مطلع، زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی که دوران محکومیت ۱۶ ساله خود را در زندان نقده سپری می‌کند، در حال حاضر با فشارهای اداره اطلاعات برای ساخت پرونده‌های جعلی و بی‌اساس مواجه است. وی چندین بار به اداره اطلاعات احضار شده و تحت شکنجه‌های جسمی و روانی قرار گرفته تا به جرایمی که مرتکب نشده اعتراف کند.

تمامی این اقدامات علیه سالار صدیقی همدانی، نمونه بارز نقض ابتدایی‌ترین حقوق زندانیان و قابل پیگرد در مراجع حقوق بشری بین‌المللی است.

همچنین شایان ذکر است که سالار صدیقی همدانی هنگامی که با پدرش، ابراهیم خلیل صدیقی همدانی، در زندان ارومیه بودند، در دی‌ماه ۱۴۰۰ بر اساس یک طرح ظالمانه به زندان‌های سلماس و مریوان منتقل شدند. در نهایت پس از چندین بار جابجایی، سالار صدیقی همدانی به زندان نقده و ابراهیم خلیل صدیقی همدانی به زندان خوی منتقل شدند.

ابراهیم خلیل صدیقی همدانی، زندانی سیاسی ۶۶ ساله که از بیماری‌های مختلف به ویژه دیابت شدید رنج می‌برد و اخیراً دو انگشت پای او به دلیل عفونت قطع شده است، نیاز به مراقبت مستمر دارد و باید پسرش در کنار او باشد تا از وضعیت وی مراقبت کند. اما مسئولان زندان‌های خوی و نقده با کارشکنی آشکار مانع از انتقال سالار صدیقی همدانی به نزد پدرش می‌شوند.

تمامی این موارد نقض فاحش ابتدایی‌ترین حقوق زندانیان است که در زندان‌های ایران، به ویژه در زندان‌های شهرستان‌ها، به طور مکرر رخ می‌دهد.


اعدام ۲زندانی در زندان‌های مرکزی میاندوآب و سمنان

چهل و هفتمین کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ۲۷ زندان


در باره زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی

زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی دانشجوی ۲۶ساله اهل ارومیه است. وی روز ۴اسفند۱۳۹۷ به همراه پدرش ابراهیم خلیل و خواهرش مریم (مهسا) توسط نیروهای امنیتی در ارومیه بازداشت شد. هر ۳نفر روز ۳اردیبهشت۱۳۹۸ پس از ۲ماه بازجویی در بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه به زندان مرکزی این شهر منتقل شدند.

مریم صدیقی همدانی روز ۵اردیبهشت۱۳۹۸ با تودیع وثیقه ۲۵۰میلیون تومانی از زندان آزاد شد.

نخستین جلسه دادگاه آنها روز ۲۷شهریور۱۳۹۸ در شعبه دوم دادگاه انقلاب ارومیه در حالی برگزار شد که از حق دسترسی به وکیل مدافع تعیینی محروم بودند. دادگاه در نهایت هریک از آنها را به اتهام «عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران» به ۱۵سال حبس تعزیری و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد.

آنها همچنین توسط شعبه۳ دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام «فیلمبرداری از مراکز نظامی» به ۳سال زندان دیگر محکوم شدند. وی در مجموع به ۱۹سال زندان محکوم شدند.

زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی به همراه با پدرش، در اعتراض به احکام صادره از روز چهارشنبه سوم تا شنبه ۲۷مهرماه ۹۸ دست به اعتصاب غذا زد.

در خرداد ۹۹ به دنبال شیوع گسترده کرونا در زندان مرکزی ارومیه، وی به همراه پدرش در حالیکه هر دو در اعتصاب غذا بودند به بیماری کرونا مبتلا شدند اما از اعزام آنها به بهداری ممانعت به عمل آمد.

سالار به همراه پدرش ابراهیم خلیل بارها و بارها نسبت به بی‌عدالتی‌ها و مشکلات زندان دست به اعتصاب غذای اعتراضی زدند.

تبعید به زندان کامیاران

وخامت حال زندانی سیاسی ابراهیم خلیل صدیقی همدانیدر یک پرونده سازی جعلی ابراهیم خلیل و سالار صدیقی همدانی به اتهام درگیری لفظی با داریوش بخشی رئیس بند و همچنین به اتهام تحریک زندانیان به اعتراض و اعتصاب، به تبعید به زندان‌های مریوان و کامیاران محکوم شده و روز شنبه ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۰ این زندانیان را به این زندان‌ها منتقل کردند.

ابراهیم خلیل صدیقی همدانی به محض رسیدن به زندان مریوان دست به اعتصاب غذا زده و اعلام کرده است تا فرزندم را نزد خودم نیاورید به اعتصاب ادامه خواهم داد .

همچنین، روز دوشنبه ۱۳دیماه ۱۴۰۰، زندانیان سیاسی ابراهیم خلیل صدیقی همدانی و سالار صدیقی همدانی در زندان مرکزی ارومیه در اعتراض به عدم رعایت اصل تفکیک جرائم و تهدید شدن با چاقو از جانب چند زندانی اجیر شده توسط رئیس زندان، دست به اعتصاب غذا زدند.

روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ بدنبال اعتراض زندانیان زندان کامیاران به شرایط طاقت فرسای زندان، نبود آب و ندادن مرخصی به آنها، زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی با اتهام برهم زدن نظم و امنیت زندان به زندان سلماس تبعید شد.

در فروردین ماه ۱۴۰۲، مقامات زندان یک توطئه برای قتل زندانی سیاسی سالار صدیقی،طرح‌ریزی کردند. یک زنـدانی که توسط مسئول زندان سلماس توجیه و هدایت شده بود، با برنامه ریزی قبلی، با چاقو به زنـدانی سیاسی سالار صدیقی همدانی در زندان سلماس، حمله کرده و قصد کشتن وی را داشت.

سایر زنـدانیان که شاهد این صحنه بودند، دخالت کرده و مانع از انجام این جنایت شده و او را نجات دادند و به این ترتیب نقشه و توطئه رئیس و سایر عوامل این زندان برای کشتن یک زـندانی سیاسی، با شکست روبرو شد.

تبعید به زندان نقده

در آخرین روزهای دی‌ماه ۱۴۰۲ زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی به زندان نقده منتقل شد. زندانی سیاسی ابراهیم خلیل صدیقی همدانی به دلیل بیماری‌های زیاد ناشی از بیماری دیابت و شرایط سخت زندان درخواست کرده بود تا فرزندش سالار صدیقی همدانی نیز به زندان خوی و نزد وی منتقل شود. این اقدام در جهت تشدید فشار بر این زندانی می‌باشد. علاوه بر این انتقال وی به نقده باعث مشکلات زیادی برای خانواده وی جهت انجام ملاقات خواهد شد. این اقدام مصداق شکنجه روحی و روانی برای زندانیان و خانواده آنها محسوب شده و مغایر قوانین حقوق بشری می‌باشد.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ