--> محرومیت محمدعلی محمودی از شیمی درمانی علیرغم رای پزشکان ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

محرومیت محمدعلی محمودی از شیمی درمانی علیرغم رای پزشکان

۲۴ آذر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


زندانی سیاسی محمدعلی محمودی، به دلیل ابتلا به بیماری خونی آئوزونوفیلی با مشکلات جسمی وخیمی در ناحیه ریه‌ها کبد و طحال مواجه بوده و بشدت کاهش وزن پیدا کرده است

کانون حقوق بشر  ایران، ۲۴آذرماه ۱۴۰۳

زندانی سیاسی محمدعلی محمودی با ریه ای که سی و پنج درصد آن از بین رفته همچنان در زندان اوین محبوس است. او نیاز به شیمی درمانی در بیرون از زندان دارد. اما دستگاه قضاییه از پذیرش رای پزشکان مبنی بر عدم تحمل کیفر او خودداری می کند.

بر اساس اخبار رسیده، پزشکان زندان اعلام کردند که با توجه به اینکه ۳۵ درصد از ریه او  از بین رفته، او نیاز به شیمی درمانی دارد و باید آزاد شود. اما دستگاه قضاییه از پذیرش این امر خودداری کرده و او را برای درمان بیماری آزاد نمی کنند.

زندانی سیاسی محمدعلی محمودی، ۵۶ ساله محبوس در زندان اوین است. او به دلیل ابتلا به بیماری خونی آئوزونوفیلی با مشکلات جسمی وخیمی در ناحیه ریه‌ها کبد و طحال مواجه بوده و بشدت کاهش وزن پیدا کرده است.

پس از بازداشت و انتقال او به زندان، به دلیل شرایط زندان و فراهم نبودن الزامات کنترل و درمان این بیماری خطرناک، عوارض این بیماری تشدید شده و جان وی در معرض خطر جدی است. او همچنین به بیماری دیابت مبتلاست.

لازم به ذکر است که بیماری ائوزینوفیلی یک وضعیت پزشکی است که در آن تعداد ائوزینوفیل بالا است. ائوزینوفیل‌ها یکی از انواع گلبول‌های سفید خون هستند که در مغز استخوان ساخته و به بافت‌های مختلف منتقل می‌شوند. آنها با مواد حساسیت زا (آلرژن) یا مواد خارجی مانند انگل‌ها مبارزه می‌کنند و به محافظت از بدن در برابر عفونت‌های می‌پردازند.

محکومیت زندانی سیاسی محمدعلی محمودی به ۷.۵ سال زندان

زندانی سیاسی محمدعلی محمودی در روز دوشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۳، جهت تحمل محکومیت بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به ۷.۵سال زندان محکوم شده است. این زندانی سیاسی به بیماری سرطان خون مبتلاست.

محمدعلی محمودی متولد ۱۳۴۶، روز چهارشنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۲، در حالی که تنها چند ماه از آزادی او می‌گذشت، همراه با برخی از اعضای خانواده‌اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی پس از یک ماه بازداشت در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات و ۳ماه بازداشت در بند یک الف اطلاعات سپاه پاسداران به بند ۴ اوین منتقل شد.

محمدعلی محمودی از زندانیان سیاسی دهه۶۰ است. وی علاوه بر این در اردیبهشت ۱۳۹۸، دستگیر و تا اواخر سال ۱۴۰۱، در زندان اوین زندانی بوده است.

بازداشت زندانی سیاسی محمدعلی محمودی تنها چند ماه پس از آزادی

زندانی سیاسی محمدعلی محمودی متولد ۱۳۴۶، روز چهارشنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۲، در حالی که تنها چند ماه از آزادی او می‌گذشت، همراه با برخی از اعضای خانواده‌اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی پس از یک ماه بازداشت در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات و ۳ماه بازداشت در بند یک الف اطلاعات سپاه پاسداران به بند ۴ اوین منتقل شد.

محمدعلی محمودی از زندانیان سیاسی دهه۶۰ است. وی علاوه بر این در اردیبهشت ۱۳۹۸، دستگیر و تا اواخر سال ۱۴۰۱، در زندان اوین زندانی بوده است

زندان طبس، پیوستن زندانیان به کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام

زندانی سیاسی حمزه درویش، اعتصاب غذا در  اعتراض به انتقال به سلول انفرادی

نقض قوانین جهانی حقوق بشر با زندانی کردن بیماران

زندانی کردن بیماران، به ویژه آن‌هایی که به بیماری‌های سخت مبتلا هستند، نقض آشکار اصول بنیادین منشور جهانی حقوق بشر است. این عمل نه تنها خلاف اصول انسانی و اخلاقی است، بلکه با بسیاری از مواد این منشور نیز مغایرت دارد.

برخی از مهم‌ترین موادی که با این عمل نقض می‌شوند، عبارتند از:

حق حیات (ماده ۳): این ماده به صراحت بیان می‌کند که هر فرد حق زندگی دارد. زندانی کردن بیمار به ویژه در شرایطی که دسترسی به مراقبت‌های پزشکی مناسب وجود نداشته باشد، این حق بنیادین را نقض می‌کند.

منع شکنجه و رفتار غیرانسانی (ماده ۵): این ماده هرگونه شکنجه یا رفتار یا مجازات بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز را ممنوع می‌کند. زندانی کردن بیمار در شرایط نامناسب و بدون دسترسی به مراقبت‌های پزشکی، می‌تواند نوعی شکنجه یا رفتار غیرانسانی محسوب شود.

اصل برابری (ماده ۷): این ماده بیان می‌کند که همه افراد برابر قانونند و حق دارند بدون تبعیض از حمایت برابر قانون برخوردار شوند. زندانی کردن بیمار به دلیل بیماری او، نوعی تبعیض محسوب می‌شود.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ