--> پیوستن زندان سپیدار اهواز به کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

پیوستن زندان سپیدار اهواز به کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»

۱۴ دی, ۱۴۰۳دسته‌بندی اعدام


زندانیان در زندان سپیدار اهواز اعلام کردند که از این هفته سه‌شنبه‌ها در اعتصاب غذا وکارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» شرکت خواهند کرد. به این ترتیب زندان‌های شرکت کننده در این کارزار به ۲۹ زندان رسید

کانون حقوق بشر ایران، جمعه ۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ – زندانیان سپیدار اهواز به کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» پیوستند. بر اساس گزارشات رسیده، زندانیان سپیدار اهواز در اعتراض به اعدام‌های گسترده در این زندان و دیگر زندان‌های ایران، به کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» پیوستند.

زندانیان در زندان سپیدار اهواز اعلام کردند که از این هفته سه‌شنبه‌ها در اعتصاب غذا  وکارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» شرکت خواهند کرد. به این ترتیب زندان‌های شرکت کننده در این کارزار به ۲۹ زندان رسید

آغاز کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در زندان قزلحصار کرج

لازم به ذکر است که گروهی از زندانیان سیاسی در واحد۴ زندان قزلحصار در پاسخ به تشدید اعدام‌ها در تاریخ هشتم بهمن‌ماه ۱۴۰۲، تصمیم گرفتند که روز سه شنبه هر هفته با اعتصاب غذا، صدای اعتراض خود را علیه کشتار و اعدام زندانیان در حکومت اعدامی ولایت فقیه بلند کنند. این زندانیان در اعتراض به مجازات اعدام و مخالفت با آن به عنوان مجازاتی غیرانسانی و جبران‌ناپذیر، بدون توجه به نوع اتهام یا انگیزه‌ها و اعتقادات محکومین، خواستار لغو این مجازات می‌باشند.

زندانیان سیاسی محبوس در زندان قزلحصار، روز هفتم به دار آویختن دو زندانی سیاسی بنامهای محمد قبادلو و فرهاد سلیمی، اولین اعتصاب غذای خود را آغاز و اعلام کردند که از این پس هر هفته روز سه شنبه در اعتراض به احکام ضد انسانی اعدام اعتصاب غذا خواهند نمود. آنان روز سه شنبه را از این جهت انتخاب کردند که دست اندرکاران ماشین اعدام، هر هفته روزهای دوشنبه زندانیان را به سلول‌های انفرادی منتقل و روز سه شنبه احکام اعدام را اجرا می کنند.

ابتدا شماری از زندانیان سیاسی در بندهای ۴ و ۸ و بند زنان زندان اوین و زندان مرکزی کرج به این کارزار پیوستند و از آن حمایت نمودند.

زندانیان هر هفته با انتشار بیانیه ای ضمن برشمردن اعدام‌هایی که در طول هفته صورت گرفته، و یا احکام اعدامی که برای زندانیان صادر شده، به دفاع از حقوق قانونی و اجتماعی زندانیان پرداخته و سایر زندانیان را به مقاومت و اعتراض در مقابل ماشین کشتار و اعدام در زندانهای خامنه ای ضحاک، تشویق و ترغیب کرده و می کنند.

«کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»» اکنون تبدیل به اصلی ترین محور جنبش مقاومت در اکثر زندانهای کشور شده است. تاکنون شخصیت‌های زیادی از کشورهای مختلف، ارگانها و جریانهای سیاسی و حقوق بشری از این جنبش حمایت کرده اند.

احراز هویت ۵تن از اعدام شدگان درقزلحصار

فرهنگنامه حقوقی – سیاسی

بیانیه چهل و نهمین هفته کارزار«سه‌شنبه‌های نه به اعدام»

در قسمتی از بیانیه چهل و نهمین هفته کارزار«سه‌شنبه‌های نه به اعدام» آمده است:

در روزهایی که صدای دادخواهی و اعتراض مردم و فعالان علیه اعدام از هر زمان دیگری بلندتر شده است، نه تنها اعدام و سرکوب کاهش نیافته، بلکه حکومت مستبد به شکل فزاینده‌ای بر شدت آن افزوده است. به‌گونه‌ای که قوه قضائیه در روزهای اخیر بی‌حس کردن اعضای بدن (دست و پا) برای متهمان سرقت و محاربه را مجاز اعلام کرده است تا جنایات وحشیانه خود را عادی‌سازی کند و با این روش‌های سرکوبگرانه، ترس و خفقان را در جامعه گسترش دهد. بسیاری از این متهمان سرقت، قربانی فساد ساختاری، تبعیض طبقاتی، دزدی و اختلاس‌های نجومی حاکمان و وابستگان به حکومت هستند.

حکومت زن‌ستیز حاکم بر ایران، در ادامه سرکوب‌های خود، تعدادی از زندانیان زن در زندان قرچک را به اتهام روابط نامشروع به مجازات قرون وسطایی “سنگسار” محکوم کرده است که در خوشبینانه‌ترین حالت، ممکن است حکم آنان به جای مرگ با سنگ، به اعدام تبدیل شود. ما بر این باوریم که سکوت در برابر چنین فجایعی، همراهی با آن به حساب می‌آید و باید علیه این توحش و بربریت ایستاد.

در حکومتی که روزانه شاهد اعدام‌های گسترده در زندان‌های مختلف هستیم، در ده روز اول دی‌ماه دست‌کم ۴۱ تن و تنها در سه روز ۲۳ تن اعدام شده‌اند. و تعداد زیادی از محکومان به اعدام در زندان‌های مختلف جهت اجرای حکم به انفرادی منتقل شده‌اند….

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، ضمن محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه و ضدانسانی حکومت که نقض فاحش حقوق بشر است، از تمامی فعالان این حوزه می‌خواهد برای مقابله با سرکوب و اعدام در ایران اقدام کنند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک




اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ