--> زندانی سیاسی ساسان خانزاده، محکومیت مجدد به زندان و شلاق ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی ساسان خانزاده، محکومیت مجدد به زندان و شلاق

۵ آبان, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


ساسان خانزاده در روز ۲۸ مهر ۱۴۰۳، به شعبه ۱۲ دادگاه انقلاب استان گیلان احضار و به اتهام «اخلال در نظم و آسایش» محاکمه و به ۷ ماه و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شد

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، شنبه ۵مهرماه ۱۴۰۳، زندانی سیاسی ساسان خانزاده بار دیگر به دادگاه احضار شده و پرونده جدیدی برای وی گشوده شد. وی در پرونده جدید به زندان و شلاق محکوم شده است.

ساسان خانزاده در روز ۲۸ مهر ۱۴۰۳، به شعبه ۱۲ دادگاه انقلاب استان گیلان احضار و به اتهام «اخلال در نظم و آسایش» محاکمه و به ۷ ماه و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شد.

به گزارش منبع مطلع، هیچ مدرکی بر علیه او در دادگاه ارائه نشده و علت این اتهام، دادن شعار اعلام شده است.

بر اساس این گزارش پرونده زندانی سیاسی ساسان خانزاده به ۲ قسمت تقسیم شده است. در قسمت اول پرونده به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به ۳سال و یک روز زندان محکوم شد. این پرونده مشمول پابند شده و ماهانه ۷۰۰ تومان بایستی برای شارژ پابند پرداخت کند.

این در حالیست که وی نان آور و سرپرست خانواده و پدر و مادر پیرش بوده و به دلیل محدودیت های پابند قادر به پیدا کردن کار و تامین معاش خانواده نیست.

زندانی سیاسی ساسان خانزاده متولد ۱۳۷۱ اهل و ساکن رشت است که در سال ۱۴۰۱ بازداشت، شکنجه‌ و با قرار وثیقه آزاد شده بود. وی بار دیگر در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، برای تحمل محکومیت بازداشت و به بند سیاسی (میثاق) زندان لاکان رشت فرستاده و پس از مدتی با پابند آزاد شد.

اعدام یک زندانی در زندان بیرجند بدون اطلاع و ملاقات آخر با خانواده

زندانی سیاسی وریشه مرادی، وخامت وضعیت جسمانی در شانزدهمین روز اعتصاب غذا


بازداشت و بلاتکلیفی زندانیان سیاسی نقض آشکار حقوق اساسی فرد

بازداشت و بلاتکلیفی زندانیان، یکی از جدی‌ترین نقض‌های حقوق بشر محسوب می‌شود. این عمل، نه تنها آزادی فردی را سلب می‌کند، بلکه می‌تواند به سلامت جسمی و روانی فرد نیز آسیب جدی وارد کند.

ماده‌های مرتبط در منشور جهانی حقوق بشر عبارتند از:

ماده ۵: هیچ‌کس نباید تحت شکنجه یا مجازات یا رفتار یا کیفر بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز قرار گیرد.

ماده ۹: هیچ‌کس نباید خودسرانه دستگیر، بازداشت یا تبعید شود.

ماده ۱۰: هر فرد حق دارد که در تمام موارد دادرسی عادلانه و علنی در مورد هر اتهامی که علیه او مطرح می‌شود، توسط یک دادگاه مستقل و بی‌طرف که به موجب قانون تأسیس شده است، به طور کامل مورد رسیدگی قرار گیرد.

به استناد به قوانین بالا،‌ بازداشت و بلاتکلیفی زندانیان به معنای نقض آشکار حقوق اساسی فردی است که در منشور جهانی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ