--> زندانی سیاسی پوریا جواهری، اعتصاب غذا در اعتراض به ۲۵ماه بلاتکلیفی ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی پوریا جواهری، اعتصاب غذا در اعتراض به ۲۵ماه بلاتکلیفی

۱۶ دی, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


پوریا جواهری در یک تماس تلفنی با خانواده از شکنجه و شکسته شدن دنده‌هایش در حین بازجویی خبر داد. وی بارها تحت شکنجه قرار گرفته تا مجبور به اعتراف اجباری و شهادت علیه خود شود

کانون حقوق بشر ایران، یک‌شنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ – زندانی سیاسی پوریا جواهری که در زندان سنندج زندانی است در اعتراض به بلاتکلیفی ۲۵ماه خود در زندان، اقدام به اعتصاب غذا کرده است. وکیل دادگستری مصطفی احمدیان ضمن انتشار این خبر اظهار داشت که: «موکلم پوریا جواهری در اعتراض به قرار بازداشت طولانی در زندان سنندج، اعتصاب غذا کرد.»

پوریا جواهری، در تاریخ ۸ آذرماه ۱۴۰۱ به اطلاعات سپاه کامیاران احضار و همان زمان بازداشت شد. وی پس از پایان دوران بازجویی در اواخر بهمن‌ماه ۱۴۰۱ به زندان کامیاران منتقل شد. پوریا جواهری در اوایل شهریور ماه ۱۴۰۲ به زندان سنندج انتقال یافت.

پوریا جواهری در یک تماس تلفنی با خانواده از شکنجه و شکسته شدن دنده‌هایش در حین بازجویی خبر داد. وی بارها تحت شکنجه قرار گرفته تا مجبور به اعتراف اجباری و شهادت علیه خود شود.

مرداد ماه ۱۴۰۲ پرونده پوریا جواهری بابت اتهام «محاربه از طریق قتل عمد» ، «عضویت در گروه‌های مخالف نظام»، و «‌ضرب و جرح چندین مامور نظامی» به شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج ارجاع شده است.

زندانی سیاسی پیمان فرهنگیان کیست؟

اعدام یک زندانی در زندان عادل‌آباد شیراز


بازداشت و بلاتکلیفی پوریا جواهری، نقض آشکار حقوق اساسی بشر

بازداشت و بلاتکلیفی پوریا جواهری، یکی از جدی‌ترین نمونه‌های نقض‌های حقوق بشر محسوب می‌شود. این عمل، نه تنها آزادی فردی را سلب می‌کند، بلکه می‌تواند به سلامت جسمی و روانی فرد نیز آسیب جدی وارد کند.

ماده‌های مرتبط در منشور جهانی حقوق بشر عبارتند از:

ماده ۵: هیچ‌کس نباید تحت شکنجه یا مجازات یا رفتار یا کیفر بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز قرار گیرد.

ماده ۹: هیچ‌کس نباید خودسرانه دستگیر، بازداشت یا تبعید شود.

ماده ۱۰: هر فرد حق دارد که در تمام موارد دادرسی عادلانه و علنی در مورد هر اتهامی که علیه او مطرح می‌شود، توسط یک دادگاه مستقل و بی‌طرف که به موجب قانون تأسیس شده است، به طور کامل مورد رسیدگی قرار گیرد.

به استناد به قوانین بالا،‌ بازداشت و بلاتکلیفی زندانیان به معنای نقض آشکار حقوق اساسی فردی است که در منشور جهانی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / ایکس / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک



اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ