کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

حمله گارد زندان نقده به زندانیان

۲۴ مرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


گارد زندان نقده به فرماندهی سجاد محرمی به زندانیان حمله کرد.

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، صبح امروز چهارشنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۳، گارد زندان نقده به فرماندهی سجاد محرمی، به زندانیان یورش برده و ضمن بازرسی وسایل زندانیان، اقدام به تخریب و سپس سرقت امکانات ناچیز زندانیان نمودند.

این اقدام وحشیانه گارد زندان نقده، با اعتراض زندانیان روبرو گشت. مأمورین نیز در پاسخ به واکنش زندانیان، آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

گزارشها حاکی است که شماری از زندانیان بر اثر حمله مأمورین گارد زندان نقده مجروح و مصدوم شده اند.

یادآوری می کنیم که حدود یک هفته پیش سجاد محرمی ساعت یک و نیم بامداد در یک اقدام غیرقانونی اقدام به بازرسی و ضرب و شتم دو زندانی کرده بود.

بازرسی و ضرب و شتم زندانیان در زندان نقده توسط محرمی افسر نگهبان

برگزاری دادگاه فرشاد اعتمادی فر، داوود و سامان حرمت نژاد پس از ۱۴ ماه بلاتکلیفی

آخرین وضعیت منوچهر فلاح در زندان لاکان رشت در اعتصاب غذا

زندان های ایران و نقض گسترده حقوق زندانیان

قوه قضاییه جمهوری اسلامی فهرستی بلند از نقض بدیهی‌ترین قوانین حقوق بشری و بین‌المللی در کارنامه خود دارد. نقض اولیه‌ترین حقوق انسانی و شهروندی، در زندان های ایران بصورت مستمر و گسترده در جریان است. در زندانها برای زندانیان هیچ حقی قائل نیستند.

از بدو ورود متهم به زندان، با وی مانند یک جنایت‌کار رفتار می‌کنند و هیچ حقوق انسانی را برای او به رسمیت نمی‌شناسند. توهین و تحقیر متهم از سوی مدیران و کارکنان و ماموران زندان، امری رایج و پذیرفته شده است.

در زندان های ایران اصل تفکیک جرائم رعایت نمی شود. کارگزاران این نظام حتی به آیین نامه سازمان زندانهای خود نیز پایبند نیستند. ماده هشتم آیین‌نامه سازمان زندان‌ها در رابطه با ضرورت طبقه‌بندی کلیه محکومان بر اساس نوع و میزان محکومیت، پیشینه کیفری، شخصیت، اخلاق و رفتار در زندان‌های ایران به طور کلی نقض می‌شود.

زندان های ایران علاوه بر زندان های شناخته شده و رسمی در شهرهای مختلف کشور شامل ده‌ها بازداشتگاه غیرقانونی و ثبت‌نشده نیز می‌باشند.

به طور مثال زندان پاسارگاد، بازداشتگاه افسریه، بازداشتگاه ۶۶ سپاه در تهران از جمله‌ زندان‌هایی هستند که در آن‌ها به تعداد نامشخصی زندانی محبوس می‌باشند. در جریان اعتراضات سال ۸۸ حتی ادارات حراست نهادها، اقدام به تشکیل بازداشتگاه مستقل برای خود کردند. هرکس را که می‌گرفتند مدتی نگاه می‌داشتند، شکنجه می‌کردند و بعد تحویل دیگران می‌دادند. پاسارگاد در جنوب غربی تهران متعلق به وزارت دفاع و یک کارخانه اسلحه سازی است. زندان های ایران

روایت زندانیانی که از زندان‌های ایران در نقاط مخلتف کشور آزاد شده اند از نقض گسترده حقوق زندانیان در زندان های ایران پرده برمی‌دارد.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ