کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندان وکیل آباد مشهد، حمله گارد ویژه به داخل بند زنان

۱۳ مرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی زنان زندانی


زندانیان زن در زندان وکیل آباد مشهد خواستار تغییر قاضی ناظر زندان که طباطبایی نام دارد می‌باشند. این شخص عامل شکنجه روحی و اذیت و آزار زندانیان می‌باشد

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، شنبه ۱۳مردادماه ۱۴۰۳، در پی اعتراضات زندانیان در بند زنان زندان وکیل آباد مشهد ماموران گارد ویژه در داخل بند مستقر شده‌اند. به گزارشات رسیده از بند زنان زندان وکیل آباد مشهد، پس از اعتراضات و درگیری در بند زنان یکی از ماموران زن اقدام به دخالت نموده و با تهدید از زندانیان زن خواستار پایان اعتراضات می‌شود. زندانیان زن نیز که به مشکلات داخل زندان و کمبود‌ها معترض بودند با ایستادگی، وی را به شدت گوشمالی می‌دهند.

زندانیان زن در اعتراض به سرکوب و کمبودها موجود، اقدام به تخریب دوربین‌های کنترلی و شکستن شیشه‌ها می‌کنند. به دستور مقامات زندان، ماموران گارد ویژه وارد بند زنان شده و درب کلیه اتاق‌ها را برای ساعت‌های متمادی قفل می‌کنند. آنها به منظور ایجاد جو رعب و وحشت به صورت مستمر با باتوم به درب اتاق‌ها زده و با ایجاد سروصدا زندانیان زن را تحت فشارهای عصبی قرار داده بودند.

گزارشی از افزایش فشار در زندان وکیل آباد مشهد + اسامی شکنجه‌گران

 وضعیت وخیم جسمی زندانی سیاسی حسن بهاری در زندان مرکزی سقز


انتقال زندانیان زن به بند بیماران اعصاب و روان

مقامات زندان وکیل آباد مشهد پس از سرکوب زندانیان زن چندین تن از آنها به بند آرامش که مخصوص بیماران اعصاب و روان است منتقل کرده و چندین زندانی را به مکان نامعلومی برده‌اند.

زندانیان زن در زندان وکیل آباد مشهد خواستار تغییر قاضی ناظر زندان که طباطبایی نام دارد می‌باشند. این شخص عامل شکنجه روحی و اذیت و آزار زندانیان می‌باشد.

بنا به گزارشات رسیده مامورین گارد ویژه تا پایان روز جمعه ۱۲مردادماه ۱۴۰۳، همچنان در داخل بند زنان زندان وکیل آباد مستقر بودند.

در باره زندان وکیل آباد مشهد

بیش از ۸ هزار زندانی در زندان وکیل آباد مشهد در حال گذراندن دوره حبس خود می‌باشند. بیشتر این زندانیان به دلیل ارتکاب جرایم اجتماعی مانند سرقت، مواد مخدر، اختلافات خانوادگی و… زندانی شده‌اند. شماری از زندانیان نیز با اتهامات سیاسی یا عقیدتی نیز در این زندان محبوس هستند. در حال حاضر چندین زندانی اهل سنت در زندان وکیل آباد مشهد زندانی می‌باشند

یادآوری می‌کنیم که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه ۳ مهر ۱۳۹۹، دو قاضی و ۳زندان از جمله زندان وکیل آباد مشهد را به دلیل نقش آنها در شکنجه‌ و رفتار غیرانسانی و تحقیرآمیز، بازداشت‌های خودسرانه افراد به دلیل شرکت در اجتماع‌های مسالمت‌آمیز در لیست سیاه خود قرار داده و تحریم کرد. 

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ