کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

بازداشت محمدعلی محمودی زندانی سیاسی مبتلا به سرطان خون

۱۷ مرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


زندانی سیاسی محمدعلی محمودی روز چهارشنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۲، در حالی که تنها چند ماه از آزادی او می‌گذشت، همراه با برخی از اعضای خانواده‌اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، چهارشنبه ۱۷مردادماه ۱۴۰۳، محمدعلی محمودی از زندانیان سیاسی پیشین با وجود ابتلا به سرطان خون برای تحمل محکومیت بازداشت شد.

این زندانی سیاسی در روز دوشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۳، جهت تحمل محکومیت بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. محمدعلی محمودی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به ۷.۵سال زندان محکوم شده است. زندانی سیاسی محمدعلی محمودی به بیماری سرطان خون مبتلاست.

محمدعلی محمودی متولد ۱۳۴۶، روز چهارشنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۲، در حالی که تنها چند ماه از آزادی او می‌گذشت، همراه با برخی از اعضای خانواده‌اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی پس از یک ماه بازداشت در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات و ۳ماه بازداشت در بند یک الف اطلاعات سپاه پاسداران به بند ۴ اوین منتقل شد.

محمدعلی محمودی از زندانیان سیاسی دهه۶۰ است. وی علاوه بر این در اردیبهشت ۱۳۹۸، دستگیر و تا اواخر سال ۱۴۰۱، در زندان اوین زندانی بوده است.

اعتراض بند زنان زندان اوین به اجرای حکم اعدام رضا رسایی

اعدام زندانی سیاسی رضا رسایی در زندان دیزل آباد کرمانشاه

 بازداشت زندانی مبتلا به بیماری سخت و مغایرت آن با اصول منشور حقوق بشر

بازداشت یک زندانی که به بیماری سختی مبتلاست، به ویژه اگر این بیماری نیازمند مراقبت‌های ویژه پزشکی مانند سرطان خون باشد، با چندین اصل اساسی منشور جهانی حقوق بشر مغایرت دارد. این اصول عبارتند از:

حق حیات: هر فرد حق زندگی دارد و این حق شامل حق برخورداری از شرایط زندگی مناسب برای حفظ سلامت جسمی و روانی است. محروم کردن فرد بیمار از مراقبت‌های پزشکی لازم، به معنای تهدید مستقیم حق حیات اوست.

حق برخورداری از معیار مناسب زندگی: این حق شامل حق برخورداری از مسکن، خوراک، پوشاک، مراقبت‌های پزشکی و خدمات اجتماعی لازم برای حفظ سلامت و رفاه فرد و خانواده‌اش است.

حق آزادی از شکنجه و رفتار یا مجازات بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز: محروم کردن زندانی بیمار از مراقبت‌های پزشکی لازم، می‌تواند نوعی شکنجه یا رفتار بی‌رحمانه محسوب شود، زیرا به عمد باعث رنج و درد او می‌شود.

حق دسترسی به عدالت: هر فرد حق دارد که از دادگاه صالح به طور عادلانه رسیدگی به دعوا یا ادعای خود بپردازد. در این مورد، زندانی بیمار حق دارد که به دادگاه مراجعه کرده و درخواست انتقال به مکانی با امکانات پزشکی مناسب را بنماید.

علاوه بر منشور جهانی حقوق بشر، بسیاری از قوانین ملی و بین‌المللی نیز بر اهمیت ارائه مراقبت‌های پزشکی مناسب به زندانیان تاکید دارند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ