کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

پیام چهار زندانی سیاسی به خانواده داغدار رضا رسایی

۱۷ مرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


چهار زندانی سیاسی سعید ماسوری، لقمان امین پور، سپهر امام جمعه، میثم دهبان‌زاده خطاب به مادر رضا رسایی نوشتند: نترسیدن ما از آتش مرگ ، تنها راه‌ نجات مردم و جوانان دیگر است. زمانی‌که به شیوه فرزند شما (رضا رسایی) ما هم نترسیم و به استقبال آتش رویم این حربه اعدام هم بی‌اثر می‌ماند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، چهارشنبه ۱۷ مردادماه ۱۴۰۳، رضا رسایی در زندان دیزل آباد کرمانشاه به اتهام قتل فرمانده اطلاعات سپاه صحنه اعدام شد. چهار زندانی سیاسی زندان قزلحصار کرج، طی نامه ای به خانواده رضا رسایی با آنها ابراز همدردی کردند. زندانیان سیاسی سعید ماسوری، لقمان امین پور، سپهر امام جمعه، میثم دهبان‌زاده در پیام خود در رابطه با جان باختن رضا رسایی، تحت عنوان «برگ سبزی تحفه درویش» نوشته و چنین گفتند:

اعدام زندانی سیاسی رضا رسایی در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه

اعتراض بند زنان زندان اوین به اجرای حکم اعدام رضا رسایی

“برگ سبزی تحفه درویش”

از طرف زندانیان سیاسی سعید ماسوری، لقمان امین پور، سپهر امام جمعه، میثم دهبان‌زاده

“خطاب به مادر و خانواده رضا رسایی”

مادر عزیز و داغدار

ما فرزندان نادیده شما هم بارها توسط جلادان تهدید به اعدام شده ایم و شاید سعادت و شایستگی جاودانه شدن را همچون فرزند دلبند شما نداشتیم.

آتشی که بر جان و جگر شما انداختن قطعا برای هیچکس قابل درک نیست ، هر چند داغی است که بر دل تک تک ایرانیان نهادند تا در آستانه سالگرد قیام شهریور از همه جوانان زهره چشم بگیرند؛ولی هیهات اگر اعدام و کشتار عزیزانمان ما و شما را مرعوب جنایت کند، عزادار می‌کند ولی مرعوب و تسلیم هرگز.

مادر؛ مابه هیچ وجه توان تسلی دادن شما را نداریم و تنها به خودمان و شما یادآوری می‌کنیم که :

آنچه از دریا به دریا میرود

از‌ همانجا کآمد آنجا میرود

و داستان مولانا را درباره مادری چون شما که حرامیان حکومتی فرزندش را در آتش به قتل می‌رسانند، بازگو می‌کنیم…آنگونه که مولانا به ما می‌گوید از زبان آن شهید که خطاب به مادرش می‌گوید : انی لَم اَمُت (من نمرده‌ام)؛ و اساسا زندگی و حیات در این مرگ است. نترسید و خود را در آتش افکنید که این نترسیدن ما از آتش مرگ ، تنها راه‌ نجات مردم و جوانان دیگر است زمانی‌که به شیوه فرزند شما (رضا رسایی) ما هم نترسیم و به استقبال آتش رویم این حربه اعدام هم بی‌اثر می‌ماند… اعدام‌ها دیگر ترس تولید نمی‌کند بلکه “رضا” و خشنودی می‌آورد با “رساترین” پیام.

برگ سبزی است تحفه درویش:

یک زنی با طفل آورد آن “عنود”

پیش آن بت و آتش اندر شعله بود

طفل از او بستُد در آتش در افکند

زن بترسید و دل از ایمان بکند

خواست تا او سجده آرد پیش بُت

بانگ زد آن طفل “انی لَم اَمُت”

اندرا مادر اینجا من خوشم

گرچه در صورت میان آتشم

چشم بندست آتش از بهر حجیب

رحمتست این، سر برآورده زجیب

اندرآ و آب بین آتش مثال

از جهانی کآتشست آبش مثال

اندرآ اَسرار ابراهیم بین

کو در آتش یافت سرو و یاسمین

مرگ می‌دیدم گه زادن ز تو

سخت خوفم بود افتادن ز تو

چون بزادم رَستم از زندان تنگ

در جهان خوش هوایِ خوب رنگ

اندرین آتش بدیدم عالمی

ذره ذره اندرو عیسی دمی

اندرآ مادر به حق مادری

بین که این آذر ندارد آذری

اندرآ مادر که اقبال آمدست

اندرآ مادر مَده دولت زدست

قدرت این سگ بدیدی اندرآ

تا ببینی قدرت و لطف خدا

اندرآ و دیگران را هم بخوان

کاندر آتش شاه بنهادست خوان

اندرآیید ای همه پروانه وار

اندرین بهره که دارد صد بهار

بانگ میزد در میان آن گروه

پر همی شد جان خلقان از شکوه

خلق خودرا بعد از آن بی‌خویشتن

می‌افکندند اندر آتش مرد و زن

تا چنان شد آن عوانان خلق را

منع می‌کردند که آتش در نیا

یادش گرامی و راهش پر رهرو که خون این سربداران ضامن آزادی ایران است.

مرداد ماه ۱۴۰۳

درباره زندانی سیاسی سعید ماسوری

 سعید ماسوری از قدیمی ترین زندانیان سیاسی در ایران است که در آستانه ۲۴ امین سال حبس خود، بدون یک روز مرخصی، در زندان قزلحصار کرج محبوس است.

سعید ماسوری متولد۱۳۴۴ زاده‌ی خرم‌آباد است. وی مدتی در آلمان و سپس نروژ زندگی و در رشته پزشکی تحصیل کرده است. زندانی سیاسی سعید ماسوری همراه با زندانی سیاسی غلامحسین کلبی در ۱۹دی ماه ۷۹ در شهر دزفول به اتهام «همکاری با سازمان مجاهدین خلق» دستگیر شد. در اردیبهشت ماه سال ۸۰ به خانواده وی اطلاع داده شد که فرزندشان بازداشت شده‌ است

آقای ماسوری در دور اول بازداشت‌، ۱۴ ماه در انفرادی اداره اطلاعات اهواز تحت بازجویی بوده و سپس به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. سعید ماسوری در سال ۱۳۸۱ در دادگاه انقلاب تهران به اتهام محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق به اعدام محکوم شد. ولی سرانجام، حکم وی به حبس ابد کاهش پیدا کرد.


درباره زندانی سیاسی لقمان امین پور

زندانی سیاسی لقمان امین پور، متولد ۱۳۷۰ در تهران، لیسانسه و شاغل در کار معاملات ملکی، محبوس در بند۴ زندان اوین است. این زندانی سیاسی روز ۱۳ خردادماه ۹۹ برای دومین بار بازداشت و پس از بازپرسی در شهرری به زندان اوین منتقل شد. وی در زمان بازجویی در سلول انفرادی، از طرف بازجویان اطلاعات از طریق تهدید خانواده اش تحت فشار قرار گرفت که اتهامات وارده را بپذیرد.

لقمان امین پور اولین بار در اسفند ۹۶ بازداشت شده و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «ارتباط با مجاهدین خلق» به ۶ سال زندان محکوم شده بود.  این زندانی سیاسی در اسفند ماه ۹۸ پس از شیوع کرونا از زندان اوین آزاد گردید. زندانی سیاسی لقمان امین پور در روز سه شنبه ۲۳ دی ماه ۹۹، پس از گذشت ۷ ماه از زمان بازداشت، به دادگاه احضار و توسط قاضی افشاری، محاکمه شد. به موجب رای دادگاه، به اتهام «اجتماع و تبانی» به ۵ سال زندان و به اتهام «عضویت در مجاهدین خلق» به ۵ سال زندان دیگر محکوم گردید.

درباره زندانی سیاسی میثم دهبان زاده

زندانی سیاسی میثم دهبان زاده در آذرماه ۹۹ بازداشت و به سلول انفرادی ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی پس از چند ماه با وثیقه آزاد و مجددا در بهمن ماه ۱۴۰۰، دستگیر و جهت تحمل محکومیت ۱۰ساله به زندان اوین منتقل شد. اتهامات وی «اجتماع و تبانی» از طریق ارتباط با مجاهدین خلق و «اخلال در نظم عمومی» و «تبلیغ علیه نظام» اعلام شد.

روز شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۲، میثم دهبان زاده برای تحمل محکومیت شش ساله راهی زندان اوین شد. او پس از چندی به زندان قزلحصار منتقل شد.


درباره زندانی سیاسی سپهر امام جمعه

زندانی سیاسی سپهر امام جمعه یکی دیگر از زندانیان سیاسی زندان قزلحصار است. او از سال ۹۸ تاکنون در زندان های اوین، گوهردشت و قزلحصار محبوس بوده است. سپهر امام جمعه هم اکنون در زندان قزلحصار محبوس است.






سپهر امام جمعه

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک


 


 


 


اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ