--> محکومیت کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی، هر یک به ۳سال و ۷ماه زندان ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

محکومیت کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی، هر یک به ۳سال و ۷ماه زندان

۲۱ خرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر

کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱، در پی بازداشت گسترده فعالان صنفی معلمان و کارگری، بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. آنها با حکم محمد جعفر منتظری، دادستان‌کل به جرم جاسوسی بازداشت شده بودند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران دوشنبه ۲۱خرداد ۱۴۰۳، قوه قضاییه حکم زندان کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی را ابلاغ کرد. ا ین دو در دادگاه بدوی به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام محاکمه شدند. در این دادگاه، کیوان مهتدی به ۶سال حبس و آنیشا اسداللهی به ۵سال و ۸ماه حبس محکوم شده بودند. دادگاه تجدیدنظر حکم این دو را به ۳سال و ۷ماه زندان تبدیل کرده است.

 افشای اسامی و مشخصات ۹۲ پاسدار سرکوبگر در استان‌های هرمزگان و بوشهر + سند PDF

 گزارشی از افزایش فشار در زندان وکیل آباد مشهد + اسامی شکنجه‌گران

با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای زندانیان باشیم

لطفا هرگونه اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید


بازداشت در پی ملاقات با نمایندگان اتحادیه آموزشی و تحصیلی فرانسه

کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱، در پی بازداشت گسترده فعالان صنفی معلمان و کارگری، بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. این دو شهروند فرانسه می‌باشند و برای تعطیلات به ایران آمده بودند. آنها با حکم محمد جعفر منتظری، دادستان‌کل به جرم جاسوسی بازداشت شده بودند.

آنها در تاریخ ۱۹اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱، به همراه شماری از فعالان کارگری و معلمان، با سیسیل کولر و ژاک پاری که از سوی اتحادیه آموزشی و تحصیلی فرانسه به ایران آمده بودند ملاقات کردند. این ملاقات زمینه‌ساز دستگیری این زوج تبعه فرانسه می‌باشد.

کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی مدتها در سلول انفرادی بوده و ماموران اطلاعات تلاش می‌کردند با اعترافات اجباری مدارکی برای اثبات جرم آنها تهیه کنند.

کیوان معتدی با گذشت بیش از ۲سال از بازداشت تا کنون بدون مرخصی در زندان بوده است. آنیشا اسداللهی نیز در مرداد ۱۴۰۱ با قید وثیقه از زندان آزاد شد اما در مرداد ۱۴۰۲ بار دیگر به زندان اوین زندانی شد.

 کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ