--> محمدباقر قالیباف از چماق زنی در کف خیابان تا کاندیداتوری ریاست جمهوری ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

محمدباقر قالیباف از چماق زنی در کف خیابان تا کاندیداتوری ریاست جمهوری

۳۰ خرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی افشای شکنجه گران

لیست بخش‌های مختلف

1. روی موتور ۱۰۰۰ با چوب!

2. فرمانده نیروی انتظامی؛ گرفتن مجوز تیراندازی برای حمله به دانشگاه

3. مناصب محمدباقر قالیباف از سال ۱۳۶۱ تاکنون:

4. انتصاب در مقام شهرداری تهران

5. ریاست مجلس و سیسمونی گیت!

محمدباقر قالیباف از چماق زنی در کف خیابان تا کاندیداتوری ریاست جمهوری

محمدباقر قالیباف روز اول شهریور ۱۳۴۰ در طرقبه در خراسان رضوی متولد شده است. او مانند بسیاری از سران حکومت فاشیستی ولایت فقیه، با استفاده از سهمیه‌ بسیجی‌ها، مدرک دکترای خود را با استفاده از این رانت به دست آورده است.

قالیباف، پس از پیروزی انقلاب در حالی که کمتر از ۱۸ سال داشت فعالیت خود را در بسیج آغاز کرد و با شروع ناآرامی‌ها در کردستان به این استان و سپس با آغاز جنگ به جبهه‌های جنوب رفت و در اوایل جنگ به عضویت سپاه پاسداران درآمد.

او در جبهه‌های جنگ اغلب مسئولیت اطلاعات – عملیات را برعهده داشت. قالیباف سپس فرماندهی تیپ ۲۱ امام رضا را برعهده گرفت و سپس مدارج فرماندهی را به سرعت طی کرد و در سال ۱۳۶۲ به فرماندهی لشگر پنج نصر خراسان منصوب شد. پس از آن در سال ۱۳۶۷ در فرماندهی لشگر ۲۵ کربلا کار کرد.

قالیباف، پس از پایان جنگ در سال ۶۷ به فرماندهی قرارگاه نجف منصوب شد و بعد از آن به جانشینی بسیج ارتقاء یافت.

1روی موتور ۱۰۰۰ با چوب!

در سال ۱۳۷۶ خامنه‌ای، او را به فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران منصوب کرد. وی از جمله کسانی است که نامه تهدیدآمیز برای سرکوب دانشجویان معترض را امضا نمود. به گفته حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق، قالیباف در رابطه با سرکوب دانشجویان گفته بود «گازانبری بریزیم سرشون».

قالیباف در رابطه با سرکوب دانشجویان در قیام تیرماه ۱۳۷۸ گفته بود:

محمدباقر قالیباف: عکس من الان روی موتور ۱۰۰۰ با چوب هست

«حادثه‌ی سال ۷۸ که در کوی دانشگاه اتفاق افتاد، آن نامه‌ای را که نوشته شد من نوشتم [نامه‌ی تهدید فرماندهان سپاه به خاتمی]. بنده و آقای سلیمانی. وقتی در کف خیابان به سمت بیت رهبری راه افتادند، بنده فرمانده نیروی هوایی سپاه بودم. عکس من الان روی موتور ۱۰۰۰ با چوب هست. با حسین خالقی. ایستادم کف خیابان که کف خیابان را جمع کنم. آن جایی که لازم باشد بیاییم کف خیابان و چوب بزنیم، جزو چوب زن‌ها هستیم. افتخار هم می‌کنیم. نگاه نکردم که من، سردار و فرمانده نیروی هوایی هستم و تو را چه به کف خیابان؟»

فرمانده نیروی انتظامی؛ گرفتن مجوز تیراندازی برای حمله به دانشگاه

محمدباقر قالیباف یار غار جلادی همچون رازینی

به پاس همین خوش‌خدمتی‌ها به دستگاه سرکوب بود که خامنه‌ای، وی را در سال ۱۳۷۹ به فرماندهی نیروی انتظامی برگزید.محمدباقر قالیباف در رابطه با سرکوب دانشجویان در کوی طرشت که ماموران انتظامی و لباس شخصی به دانشجویان حمله کردند، گفته است:

«در سال ۱۳۸۲ بعد از به آتش کشیده شدن کوی دانشگاه و حادثه طرشت، من در جلسه شورای امنیت کشور محکم دعوا کردم و حرف‌های بسیار تندی زدم و ‌شأن جلسه را رعایت نکردم و گفتم که امشب هر کس بخواهد بیاید تو کوی و بخواهد این کارها را انجام بدهد، من به عنوان فرمانده ناجا، له شون می‌کنم و جمعشان می‌کنم… من در آن جلسه با برخوردی که انجام دادم مجوز حضور نظامی و تیراندازی برای ناجا را در کوی دانشگاه از شورای امنیت کشور گرفتم».

مناصب محمدباقر قالیباف از سال ۱۳۶۱ تاکنون:

۱۳۶۱ – ۱۳۶۲         فرمانده تیپ ۲۱ امام رضا

۱۳۶۲ – ۱۳۶۶         فرمانده لشکر ۵ نصر

۱۳۶۷                    فرمانده لشکر ۲۵ کربلا

۱۳۷۳ – ۱۳۷۶        فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا

۱۳۷۶ – ۱۳۷۹        فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران

۱۳۷۹ – ۱۳۸۴        فرمانده نیروی انتظامی

۱۳۸۳ – ۱۳۸۴        رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

۱۳۸۴ – ۱۳۹۶        شهردار تهران

۱۳۹۸ – ۱۴۰۳         نماینده و رئیس مجلس

انتصاب در مقام شهرداری تهران

محمدباقر قالیباف در سال ۱۳۸۴ شهردار تهران شد تا جای خالی احمدی‌نژاد را پر کند.

هر چند در دوران فرماندهی نیروی انتظامی پرونده‌های فساد وی برملا شده بود اما دزدی‌های کلان وی در دوران شهرداری تهران بود. او در این دوران بیش از ۱۲پرونده تخلف جدی در قوه قضاییه داشت که از جمله هم‌دستان وی در این دزدی‌ها می‌توان به همسرش زهرا سادات مشیرالاستخاره و پسرش الیاس و همسر قاسم سلیمانی اشاره کرد.

این دزدی‌ها در حالی بود که در دوران وی در مقام شهردار، حمله به دستفروشان محروم و زحمتکش، در سراسر تهران موجی از انزجار عمومی را برانگیخته بود. حمله و هجوم به دستفروشان به بهانه برهم زدن نظم اقتصادی! در حالی صورت می‌گرفت که به گفته خبرگزاری ایسنا، در یک فقره دزدی وی در شهرداری تهران، معلوم نیست که ۲۰هزار میلیارد تومان چگونه گم شده است؟!

در سال ۱۳۹۴، گزارش‌هایی درباره‌ی نقش محمدباقر قالیباف و پسرش در پرونده فساد ۱۲۰۰ میلیارد تومانی بنیاد تعاون منتشر شد. زهرا سادات مشیر، همسر محمدباقر قالیباف نیز در گزارش یک پرونده‌ی فساد مربوط به مؤسسه‌ی خیریه‌ی امام رضا که در آبان‌ماه ۱۳۹۵ توسط روزنامه‌ی شرق منتشر شد، متهم ردیف اول بود. علاوه بر پرونده‌هایی که درباره‌ی خانواده‌ی قالیباف مطرح است، مدیران او نیز همواره در ردیف متهمان بوده‌اند.

یکی از مشهورترین پرونده‌ها در این زمینه پرونده‌ی هلدینگ‌یاس است که اتهام فساد علیه عیسی شریفی، قائم‌مقام شهرداری تهران در دوران محمدباقر قالیباف است. ابعاد این پرونده‌ی فساد، به ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

در نمونه‌ی دیگری از این پرونده‌ها، مرتضی الویری، عضو شورای شهر تهران گفته است ۱۲ پرونده‌ی فساد مربوط به دوران شهرداری محمدباقر قالیباف به قوه‌ی قضاییه ارسال شده است.

قالیباف در شهریور ۱۳۹۵ و در پی افشای گزارش سازمان بازرسی کل کشور پیرامون واگذاری حجم عظیمی از املاک شهرداری با تخفیف گسترده به افراد و تعاونی‌های مختلف در رسانه‌ها به فساد متهم شد. گرچه قوه قضائیه اقدام به بستن چند سایت و دستگیری سردبیر سایت معماری نیوز -که متن نامه سازمان بازرسی را افشا کرده بود- کرد اما نتیجه پیگرد قضایی وی هیچگاه مشخص نشد.

حالا این دزد بزرگ و چماق بدست سرکوبگر، بعنوان کاندید ریاست جمهوری دیکتاتوری ولایت فقیه به میدان آمده است. همان دزدی که لیست ۱۲ پرونده فسادش تنها در دوران تصدی اش در شهرداری تهران، توسط عوامل همین نظام برملا شد. همان پست فرومایه‌ای که چماق بدستانش در شهرداری تهران، بکرات، دستفروشان را در کف خیابانها سرکوب کرده و بساط محقر آنان را برای گذران زندگی نابود کردند.

ریاست مجلس و سیسمونی گیت!

قالیباف از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ رئیس دوره یازدهم مجلس بود. در دوران وی لایحه‌های سرکوب‌گرانه طرح صیانت از فضای مجازی و طرح حجاب و عفاف در مجلس مطرح شد. این طرح‌ها به دلیل انزجار عامه مردم از آن تا کنون قانونی نشده است ولی هم‌چنان در صحن مجلس مطرح است. از موضوعات دیگردوران ریاست وی بر مجلس، بحث سیسمونی گیت بود که گوشه‌ای از دزدی و غارتگری‌های قالیباف و فرزندانش را برملا کرد.

در مجلس دوازدهم نیز با این که آرای طرفداران قالیباف نسبت به سایر نفرات پایین‌تر بود اما به فرمان خامنه‌ای وی به عنوان رئیس مجلس انتخاب شده بود.

البته آنچه که واضح است، مردم ایران به چنین عناصر فاسدی رأی نخواهند داد و مطلقا پای صندوق های رأی انتخابات مضحک و قلابی این حاکمیت نخواهند رفت. 

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ