--> اعتصاب غذای مظاهر حیدری در اعتراض به بازداشت و پرونده‌سازی ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

اعتصاب غذای مظاهر حیدری در اعتراض به بازداشت و پرونده‌سازی

۲۱ خرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر

مظاهر حیدری از دراویش گنابادی و از دستگیر‌شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ است. وی پیش از این در اعتراضات خیابان گلستان هفتم تهران که در اعتراض به حصر خانگی دکتر تابنده قطب دراویش گنابادی بازداشت شده بود

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، دوشنبه ۲۱خرداد ۱۴۰۳، زندانی عقیدتی مظاهر حیدری از دراویش گنابادی در اعتراض به بازداشت و پرونده‌سازی اقدام به اعتصاب غذا نموده است. روز شنبه ۱۹خرداد ۱۴۰۳، ماموران امنیتی با یورش به منزل وی درشهرکرد او را بازداشت نموده‌ بودند. مقامات قضایی ابتدا پرونده ۲سال پیش وی را علت بازداشت عنوان نمودند. اما پس از اعتراض مظاهر حیدری یک پرونده جدید برای وی در دادگاه انقلاب گشوده‌اند.

 صدور حکم اعدام یک کولبر در دادگاه انقلاب ارومیه

 افشای اسامی و مشخصات ۹۲ پاسدار سرکوبگر در استان‌های هرمزگان و بوشهر + سند PDF

با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای زندانیان باشیم

لطفا هرگونه اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید

بازداشت در اعتراضات خیابان گلستان

مظاهر حیدری از دراویش گنابادی و از دستگیر‌شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ است. وی پیش از این در اعتراضات خیابان گلستان هفتم تهران که در اعتراض به حصر خانگی دکتر تابنده قطب دراویش گنابادی بود، بازداشت شده بود. او بیش از این یک سال را در زندان فشافویه در بازداشت بسر برد. مظاهر حیدری در ۱۴مهرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در چابهار بازداشت شد. مقامات قضایی در تاریخ اول اسفندماه ۱۴۰۱ با قید وثیقه، وی را از زندان شهرکرد آزاد نمودند.

مظاهر حیدری متولد ۱۳۵۳ و پدر ۴فرزند است. وی هنگام بازداشت در زندان چابهار با انتشار یک فایل صوتی به گوشه‌ای از جنایات سران حکومت در زندان‌ چابهار اشاره کرده و گفته بود:

من در بند قرنطینه، سلول انفرادی زندان چابهار با کم‌ترین امکانات که یک موکت در کف و یک پتو برای رو و یکی برای زیرانداختن است، با بوی رطوبت و تعفن که حال هر انسان دیگر را به هم می‌زند، همراه یک زندانی دیگر به نام عبدالمالک حملی که تک پسر خانواده است و پدر هم ندارد و تنها نان‌آور خانواده است و همواره دلواپس خواهر خردسالش است که در تاریخ ۲۰/۸/۱۴۰۱ به اتهام اخلال در نظم و توهین به رهبری و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی داخلی و خارجی و بدون حتی یک دقیقه برگزاری دادگاه متهم و محاکمه شده است، روز و شب را سپری می‌کنم. عبدالمالک حملی ۱۷ سال سن دارد و ما زیر چشم شیطان و دوربین‌ها حتی برای دست‌شویی رفتن در انفرادی هم مشکل داریم.»

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک


اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ