--> بازداشت و بلاتکلیفی بیش از یک ماهه فعال فضای مجازی آزاده سوری ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

بازداشت و بلاتکلیفی بیش از یک ماهه فعال فضای مجازی آزاده سوری

۵ تیر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


یکی از رایج‌ترین ابزارهای سرکوب، بازداشت فعالان رسانه‌های اجتماعی است. این افراد اغلب بدون حکم قضایی و با اتهاماتی مبهم مانند تشویش اذهان عمومی یا تبلیغ علیه نظام بازداشت می‌شوند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، سه شنبه ۵تیرماه ۱۴۰۳، بیش از ۳۰روز از بازداشت و بلاتکلیفی متهم سیاسی آزاده سوری‌، می‌گذرد. وی اواخر اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی دستگیری شد. آزاده سوری، پس از تفهیم اتهام در شعبه بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۳تهران، با صدور قرار بازداشت یک ماهه به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است. زندانیان در بند ۲۰۹ زندان اوین تحت کنترل وزارت اطلاعات می‌باشند. این متهم سیاسی پس از اتمام دوران بازجویی از بند ۲۰۹ به بند عمومی زنان در زندان اوین منتقل شده است.

اتهامات مطروحه برعلیه آزاده سوری فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور عنوان شده است.

انحطاط ابتذال، در وصف سیرک انتصابی از سعید ماسوری

تداوم کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه‌‌ به اعدام” در بیست‌ودومین هفته، مشارکت زندانیان دوازده بند در کارزار نه به اعدام

بازداشت و سرکوب فعالان فضای مجازی توسط سران حکومت

با توجه به شرایط انفجاری جامعه و هراس سران حکومت از شروع اعتراضات، فعالان فضای مجازی در ایران، در معرض طیف گسترده‌ای از فشارها از سوی سران حکومت قرار دارند. این فشارها شامل بازداشت، احضار به دادگاه، زندان، شکنجه، تهدید، ارعاب، و محدودیت‌های آنلاین می‌شود.

علت اصلی این سرکوب حفظ کنترل بر جریان اطلاعات و روایت‌ها در فضای مجازی توسط سران حکومت می‌باشد.

هراس اصلی سران حکومت از فعالان فضای مجازی نقش افشاگرانه و سازماندهانه آنها در شروع اعتراضات است. این فعالان در بسیاری از موارد، نقش مهمی در سازماندهی و بسیج اعتراضات دارند. به همین دلیل، سران جمهوری اسلامی آنها را به عنوان تهدیدی برای حفظ ثبات نظام خود می‌دانند.

یکی از رایج‌ترین ابزارهای سرکوب، بازداشت فعالان فضای مجازی است. این افراد اغلب بدون حکم قضایی و با اتهاماتی مبهم مانند تشویش اذهان عمومی یا تبلیغ علیه نظام بازداشت می‌شوند. آنها در زندان مورد شکنجه و بدرفتاری قرار می‌گیرند و از دسترسی به وکیل و تماس با خانواده محروم شوند.

در حال حاضر بسیاری از فعالان شبکه‌های اجتماعی به دلیل اطلاع‌رسانی از وضعیت کشور در بازداشت و زندان به سر می‌برند. فشار بر فعالان فضای مجازی، نقض آشکار حقوق بشر است. این اقدامات، آزادی بیان، آزادی اجتماع، و حق دسترسی به اطلاعات را نقض می‌کند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ