کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

زندانی سیاسی مریم بایرامیان، دو سال زندان به جرم اعتراض در سخنرانی رئیسی

۳ تیر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر

زندانی سیاسی مریم بایرامیان، در ۱۸خرداد ۱۴۰۲، هنگام سخنرانی رئیسی در تبریز به عملکرد‌های سرکوبگرانه وی و دولتش اعتراض کرده که در به همین اتهام دستگیر و روانه زندان شده بود

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، یک‌شنبه ۳تیرماه  ۱۴۰۳، زندانی سیاسی مریم بایرامیان به ۲ سال زندان محکوم شده است. زندانی سیاسی مریم بایرامیان، در ۱۸خرداد ۱۴۰۲، هنگام سخنرانی رئیسی در تبریز به عملکرد‌های سرکوبگرانه وی و دولتش اعتراض کرده که در  به همین اتهام دستگیر و روانه زندان شده بود.  اتهامات مطروحه علیه زندانی سیاسی مریم بایرامیان عبارتند از : توهین به مقامات و اقدام علیه امنیت ملی، دادگاه انقلاب تبریز این زندانی سیاسی را به ۲سال حبس محکوم کرده است.

یک وکیل دادگستری اهل تبریز به نام قاسم بعدی در حساب ایکس خود در این رابطه نوشته است:

« مریم بایرامیان ۴۵ ساله مادر ۲ فرزند و سرپرست خانواره ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ در سفر رییسی  به تبریز بدلیل اعتراض در سخنرانی وی دستگیر و به اتهام توهین به مقامات و اقدام علیه امنیت ملی توسط دادگاه انقلاب تبریز به  ۲ سال حبس محکوم و چندین ماه است در بی‌خبری کامل در  زندان تبریز می‌باشد.»

دانش ضروری برای شهروندان بازداشت شده؛ بخش اول – اقدامات ضروری پیش از بازداشت

نقض حکم اعدام توماج صالحی توسط دیوان عالی کشور + ویدئو

لزوم رسانه‌ای شدن دستگیری‌ها

در صورت دستگیری خود یا دوستانتان سریعا آنرا رسانه‌ای کنید. تهدید به رسانه‌ای نشدن بازداشت از شگردهای نهادهای امنیتی است. آنها به این صورت تلاش می‌کنند که زندانی را تحت فشار و شکنجه‌های جسمی و روحی قرار دهند.

از آنجائی که مأمورین امنیتی که در خدمت دیکتاتوری هستند، آموزش دیده و تجارب زیادی در سرکوبگری دارند، باید دانست که هر شهروند، هنگامی که در برابر دستگیری و بازداشت توسط همین مأمورین قرار می‌گیرد باید چگونه عمل کرده و از چه قوانین و تجاربی پیروی کند.

ضروری است که شهروندان پیش از دستگیری نسبت به دانش پروسه بازداشت، بازجویی و محاکمه شناخت پیدا کرده و از پیچیدگی لازم در برابر بازجویان و … برخوردار باشند.

رسانه‌ای کردن خبر دستگیری:

به خانواده خود توضیح دهید که در صورت دستگیری شما، خبر دستگیری را رسانه ای کنند. چون با رسانه ای کردن خبر، بازجو نمیتواند هر کاری خواست با شما بکند. بنا به تجربه مکرر، مأمورین به خانواده فرد بازداشتی فشار می آورند و یا آنها را تهدید می‌کنند که «سکوت» بهترین راه برای فشار کمتر به فرد بازداشـتی است. اما این حرف دروغ است و خانواده نبایستی فریب این حرف را بخورد و به خواسته بازجویان و مأمورین اطلاعاتی تن بدهد.

عدم اطلاع‌رسانی خبر بازداشت و رفتارهای وحشیانه مأمورین در حین دستگیری، باعث ایجاد حاشیه امن برای بازجویان و مأمورین می‌شود. به خانواده تان بسپارید زیر بار تهدیدها و فریبکاری‌های بازجویان و بازپرس ها نروند و سکوت اختیار نکنند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ