کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

نوزدهمین اعتصاب غذا، گسترش کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در نوزدهمین هفته


۱۵ خرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


درباره اعتصاب غذا و کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” از تاریخ ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ تاکنون نوزده اعتصاب غذا در اعتراض به اعدام های گسترده در کمپین کمپین “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” از زندان قزلحصار آغاز شده و تا این تاریخ بدون انقطاع هر سه‌شنبه ادامه داشته است. هم اکنون علاوه بر هشت زندانی عقیدتی - سیاسی اهل سنت، زندانیان از زندان‌های اوین، قزلحصار، مرکزی کرج، مرکزی خرم آباد، نقده، سقز، مشهد و … در این اعتراض جمعی شرکت می‌کنند. لازم به ذکر است که چهار زندانی بلوچ عیدو شه‌بخش، عبدالغنی شه‌بخش، عبدالرحیم قنبرزهی گرگیج و سلیمان شه‌بخش  در زندان قزلحصار به اعدام محکوم شده اند.

پیوستن هشت زندانی سیاسی _عقیدتی واحد۳ زندان قزلحصار به کارزار نه به اعدام با اعتصاب غذا

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳، اعتصاب غذای زندانیان در کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در نوزدهمین هفته ادامه دارد.

در چند ماه اخیر به دنبال موج اعدام‌ها که تیغ برنده آن برگردن زندانیان عادی نشسته بود، درتاریخ ۹ بهمن ۱۴۰۲، جمعی از زندانیان عادی قزلحصار با تشریح شرایط خود از همه زندانیان در زندان‌های سراسر کشور درخواست همراهی و حمایت کردند.

این شرایط مرگبار زندانیان عادی توسط انبوهی زندانیان سیاسی در زندانهای مختلف مورد توجه و حمایت قرار گرفت. چرا که از نظر زندانیان سیاسی کاملا واضح بود که اعدام زندانیان سیاسی مقدمه اجرای اعدام‌های بیشتر درمیان زندانیان عادی و اعدام زندانیان عادی وسیله‌ای برای سرکوب و ارعاب همه اقشار جامعه و لاپوشانی اعدامهای سیاسی است.

لذا بلافاصله استمداد زندانیان عادی از بقیه زندانیان ابتدا توسط زندانیان سیاسی قزلحصار وسپس سایر زندانیان مورد اجابت قرار گرفت.

در شرایطی که زندانیان عادی سالن هفت واحد یک قزلحصار هم در هفته گذشته طی یک فیلم چند دقیقه‌ای از انبوه اعدامها (هفته‌ای ۱۰_۲۰اعدام) خبردادند، شرایط زندان‌ها و اعدام‌ها عینی تر شد.

از طرفی طی ماه‌های اخیر زندانیان اعتصابی  به طور متناوب به قتل عام زندانیان اهل سنت هم پرداخته و نسبت به اعدام هشدار داده‌ بودند. اما متاسفانه قاسم آبسته، داوود عبدالهی، ایوب کریمی، فرهاد سلیمی، انور خضری و خسرو بشارت اعدام شدند و تنها بازمانده این پرونده کامران شیخه که در خطر اجرای حکم اعدام است، به دلایل نامعلوم به تازگی از زندان قزلحصار به زندان مهاباد منتقل شده‌است.

در هفته نوزدهم کارزار زندانیان عقیدتی_سیاسی اهل سنت و همبندیان این زندانیان جان‌باخته در واحد ۳ زندان قزلحصار، در پیامی به کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام اعلام کرده‌اند به کارزار می‌پیوندند.

اسامی این زندانیان عقیدتی – سیاسی اهل سنت به شرح زیر است :

فریدون ذاکری نسب، صلاح الدین ضیایی، عیدو شه‌بخش،سلیمان شه‌بخش، عبدالغنی شه‌بخش، محمد صالح زیادالله، عبدالله وریا، عبدالکریم قنبرزهی

لازم به ذکر است که این زندانیان در شرایطی غیره انسانی در سالنی مشهور به “سوئیت” (انفرادی های مخصوص زندانیان زیر حکم اعدام) نگه داری می‌شوند. خاصه اینکه چهار تن از این زندانیان یعنی آقایان:عیدو شه‌بخش، عبدالغنی شه‌بخش، سلیمان شه‌بخش و عبدالکریم قنبرزهی هم اکنون محکوم به اعدام و در معرض اجرای حکم هستند.

درحال حاضر زندانیان در زندانهای قزلحصار، اوین، مرکزی کرج، خرم آباد، خوی و نقده سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳، برای نوزدهمین هفته است که هر سه‌شنبه‌ در این کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام اعتصاب غذا می‌کنند. زندانیان اعتصابی در این زندان‌ها خواستار توجه به وضعیت این زندانیان و حمایت از آنها هستند.

 صدور حکم اعدام برای چهار زندانی عقیدتی – سیاسی بلوچ

 اعتصاب غذا در هجدهمین کارزار سه شنبه های نه به اعدام

 اولین اعتصاب غذای کارزار سه شنبه های نه به اعدام

با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای زندانیان باشیم

لطفا هرگونه اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید

درباره اعتصاب غذا و کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام”

از تاریخ ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ تاکنون نوزده اعتصاب غذا در اعتراض به اعدام های گسترده در کمپین کمپین “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” از زندان قزلحصار آغاز شده و تا این تاریخ بدون انقطاع هر سه‌شنبه ادامه داشته است. هم اکنون علاوه بر هشت زندانی عقیدتی – سیاسی اهل سنت، زندانیان از زندان‌های اوین، قزلحصار، مرکزی کرج، مرکزی خرم آباد، نقده، سقز، مشهد و … در این اعتراض جمعی شرکت می‌کنند. لازم به ذکر است که  چهار زندانی بلوچ عیدو شه‌بخش، عبدالغنی شه‌بخش، عبدالرحیم قنبرزهی گرگیج و سلیمان شه‌بخش  در زندان قزلحصار به اعدام محکوم شده اند. 

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ