--> بیست و پنجمین اعتصاب غذا در کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌” ~ کانون حقوق بشر ایران

کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

بیست و پنجمین اعتصاب غذا در کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌”

۲۵ تیر, ۱۴۰۳ دسته‌بندی حقوق بشر

بیست و پنجمین اعتصاب غذا در کارزار سه شنبه های به به اعدام در یازده زندان

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳، بیست و پنجمین اعتصاب غذای هفتگی در کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌” در یازده زندان جریان دارد. خواسته زندانیان در این اعتصاب غذاها که هر هفته سه شنبه ها برقرار است، لغو حکم اعدام است و به کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌” نامیده می شود.

این اعتصاب غذاها از ۹ بهمن ۱۴۰۳، از زندان قزلحصار پس از اعدام زندانیان سیاسی و موج گسترده اعدام ها در این زندان و زندان های دیگر آغاز شده و هم اکنون به بیست و پنجمین هفته رسیده است.

متن بیانیه این کارزار چنین است:

«بیست و پنجمین اعتصاب غذا در کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌”

کارزار “سه‌شنبه‌های‌ نه به اعدام‌” با پیوستن زندانیان زندان اردبیل و زندان‌ قائم‌شهر وارد بیست‌وپنجمین هفته شد.

زندانیان کارزار علیه اعدام که هر سه‌شنبه‌ برای مقابله با حکم “اعدام” و جلب توجه افکار عمومی داخلی و بین‌المللی به مساله “مجازات غیرانسانی اعدام” دست‌ به اعتصاب غذا می‌زنند، امروز سه‌شنبه ۲۶ تیرماه در  بیست‌وپنجمین هفته این کارزار در ۱۱ زندان دست به اعتصاب غذا زدند.

تدوام این کارزار در حالی است که در هفته گذشته شماری از  زندانیان با اتهام های مختلف توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی محکوم به اعدام شده‌اند. از جمله زندانی سیاسی حسین ‌محمدی هنرمند و بازیگر تئاتری که در اعتراضات ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و اکنون با اتهاماتی واهی و روندی مبهم و بدون برخورداری از حداقل حقوق محکوم به اعدام شده است.

بنا بر اطلاع منابع موثق این هفته شماری از زندانیان زندان اردبیل  و زندان قائم شهر که تا حالا اسمی از انها منتشر نشده نیز ،در همراهی با کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” و اعتراض به استفاده از مجازات غیرانسانی اعدام در ایران در بیست‌وپنجمین هفته این کارزار با دیگر زندانیان اعلام همبستگی کرده و به آن پیوستند

و این کارزار با قدرت ادامه دارد و خواهان پیوستن زندانیان در زندانهای سراسر کشور اعم از سیاسی و غیره سیاسی به این کارزار هستند تا این مطالبه “نه به اعدام” به خواسته ملی تبدیل شود.

تاکنون در ۱۱ زندان کشور شماری از زندانیان به کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” پیوسته‌اند. از جمله این زندان‌ها می‌توان به زندانیان زندانهای اوین (بند۸، بند۶، بند۴ و بند زنان)، زندان قزلحصار (واحد۳ و واحد۴)، زندان مرکزی کرج،زندان خرم آباد، زندان تبریز، زندان اردبیل، زندان قائم‌شهر ، زندان خوی، زندان نقده، زندان مشهد و زندان سقز اشاره کرد.

در بیانیه هفته گذشته زندانیان کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” به آغاز دور جدیدی از بهره‌برداری دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی از مجازات غیرانسانی اعدام اشاره شده بود و زندانیان اعتصابی خواهان حمایت بیشتر افکار عمومی داخلی و بین‌المللی از کارزارشان “علیه اعدام” شده بودند.

اکنون و با جانشینی خانم مای ساتو به جای آقای جاوید رحمان به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در مورد ایران، انتظار می‌رود به خواسته های این کارزار در خصوص دفاع از “حق زندگی” شهروندان ایرانی و مقابله با  استفاده مقامات جمهوری اسلامی از مجازات غیرانسانی اعدام توجه بیشتری شود. و صدای زندانیان دربند زیر حکم اعدام، همبندی‌های و خانواده‌های دادخواه آنها از سوی مقامات سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی شنیده شده و اقدامات موثری برای مقابله با نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی در دستور کار قرار گیرد.

کارزار سه‌شنبه های نه به اعدام

۲۶تیر۱۴۰۳»

“کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام” بیانیه‌ زندانیان در آستانه بیست‌وچهارمین هفته پیاپی از اعتصاب غذا در زندان‌های مختلف

اولین اعتصاب غذای سه شنبه های ضد اعدام در سال ۱۴۰۳

زندان دستگرد اصفهان کسب ثروتهای میلیاردی با بیگاری کشیدن از زندانیان

لازم به ذکر است هفته گذشته روز سه شنبه ۱۹تیرماه ۱۴۰۳،، در بیست و چهارمین هفته از کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام زندانیان ضمن اعتصاب غذای خود با صدور بیانیه‌ای به تحریم گسترده سیرک انتخابات و شکست خامنه‌ای اشاره کرده و اعلام کردند:

ما پیش بینی می‌کنیم که دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی همان‌گونه که پیش از برگزاری نمایش “انتصابات”، اجرای اعدام‌ها را تا سرحد ممکن کاهش داد، پس از عبور تحقیرآمیز از این پیچ، به حرکت ماشین صدور و اجرای احکام اعدام سرعت خواهد داد و به سرکوب خانواده‌های دادخواه بیش از گذشته خواهد پرداخت. صدور حکم بی‌شرمانه اعدام برای شریفه محمدی، فعال کارگری و بازداشت رعنا کوکور، خواهر زندانی سیاسی زیر حکم اعدام مجاهد کورکور، در همین راستا قابل ارزیابی و نشانه شدت گرفتن نقض فاحش حقوق بشر و حق زندگی از سوی حاکمیت است.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ