کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

اعدام یک زندانی بلوچ در زندان میناب

۱۰ مرداد, ۱۴۰۳دسته‌بندی اعدام


بسیاری از کارشناسان حقوق بشری، افزایش اعدام‌ها را ابزاری برای ایجاد رعب و وحشت و سرکوب مخالفان، به ویژه جوانان معترض، می‌دانند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، چهارشنبه ۱۰مردادماه ۱۴۰۳، یک زندانی در زندان میناب اعدام شد. این اعدام بامداد روز سه‌شنبه ۹مردادماه ۱۴۰۳، به مرحله اجرا درآمد. زندانی اعدام شده نبی‌بخش ملازهی ۶۱ساله و اهل روستای خیر‌آباد شهرستان بمپور می‌باشد. وی ۵سال پیش به اتهام مرتبط با مواد مخدر بازداشت و به اعدام محکوم شده بود.

در همین زندان بامداد دوشنبه ۸مردادماه ۱۴۰۳، یک زندانی بلوچ در زندان میناب اعدام شد. این زندانی مهیم جنگی‌زهی نام داشت و پیش از این به اتهام قتل بازداشت شده بود. مهیم جنگی‌زهی فرزند شهمراد و اهل دهستان گابریک شهرستان جاسک بوده است

وی چهار سال قبل پس از قتل یک شهروند خود را به اداره آگاهی معرفی کرده و در دادگاه به اعدام محکوم شده بود.

زنان زندان لاکان رشت، افزایش زندان های شرکت کننده در کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام

بازداشت و بی‌خبری بیش از ۳۰روزه سجاد پاغوش در یاسوج

اعدام ۴زندانی از جمله یک زن در زندان پارسیلون خرم‌آباد

بامداد روز شنبه ۶مرداد ۱۴۰۳، چهار زندانی از جمله یک زن در زندان پارسیلون خرم‌آباد اعـدام شدن. این ۴زندانی پیش‌تر به اتهام مرتبط با مواد مخدر دستگیر و به اعـدام محکوم شده بودند. هویت ۳تن از زندانیان، اردشیر ملکت ۴۵ساله اهل الیگودرز، عظیم امرایی ۴۰ساله اهل کوهدشت و یک زندانی با نام خانوادگی فرخ‌نژاد ۲۷ساله اهل تهران احراز شده است. از هویت زن اعـدام شده اطلاعی در دست نیست. این زندانیان روز پنج‌شنبه ۴مرداد ۱۴۰۳، جهت اجرای حکم اعـدام به سلول انفرادی منتقل شده بودند.

خبر اعـدام این ۴زندانی تاکنون در رسانه‌های داخلی و یا سایت‌های وابسته به قوه قضاییه منتشر نشده است.

اعدام یک زندانی در زندان تربت‌جام

سحرگاه پنج‌شنبه ۴مردادماه ۱۴۰۳، یک زندانی در محوطه زندان تربت جام اعـدام شد.

زندانی اعـدام شده قادر جمشیدی نام داشت. وی به اتهام مرتبط با مواد مخدر بازداشت و به اعـدام محکوم شده بود. قادر جمشیدی متاهل، پدر ۴فرزند و ساکن تربت جام بود.

افزایش اعدام‌ها در بستر اعتراضات گسترده

در سال‌های اخیر، شاهد افزایش چشمگیر آمار اعـدام‌ها در ایران بوده‌ایم. این افزایش نگران‌کننده، به ویژه در بستر اعتراضات گسترده و سرکوب شدید مخالفان سیاسی، رخ داده است. بسیاری از کارشناسان حقوق بشری، افزایش اعـدام‌ها را ابزاری برای ایجاد رعب و وحشت و سرکوب مخالفان، به ویژه جوانان معترض، می‌دانند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ