کانون حقوق بشر ایران، بازتاب خبرها و صدای کلیه زندانیان با هر عقیده و مرام و مسلک از ترک و لر و بلوچ و عرب و کرد و فارس

بازداشت و بلاتکلیفی ۱۴ماهه سه جوان در زندان تهران بزرگ

 ۱۰ تیر, ۱۴۰۳دسته‌بندی حقوق بشر


مراحل بازجویی و بازپرسی از پرونده حامد آریانی، محمد علی‌دوست و علیرضا مجتهدی، مدت‌ها است که پایان یافته اما مقامات قضایی آنها را هم چنان در بازداشت نگه داشته‌اند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، یک‌شنبه ۱۰تیر ۱۴۰۳، سه متهم سیاسی به صورت بلاتکلیف در زندان تهران بزرگ در بازداشت می‌باشند. این ۳زندانی عبارتند از: حامد آریانی، محمد علی‌دوست و علیرضا مجتهدی . گفته می‌شود که مراحل بازجویی و بازپرسی از پرونده این ۳متهم سیاسی مدت‌ها است که پایان یافته اما مقامات قضایی آنها را هم چنان در بازداشت نگه داشته‌اند.

حامد آریانی، محمد علی‌دوست و علیرضا مجتهدی در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی در محله نازی‌آباد تهران دستگیر شده‌اند. آنها پس از بازداشت ابتدا به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده که تحت نظارت وزارت اطلاعات است اما پس از پایان مراحل بازجویی به زندان تهران بزرگ آورده شده‌اند.

با گذشت بیش از یک سال این جوانان همچنان در بازداشت و بلاتکلیفی بسر برده و زمانی برای دادگاه و یا آزادی آنها با قید وثیقه مشخص نمی‌باشد.

بازداشت زندانی سیاسی سابق عاطفه رنگریز و انتقال به زندان شاهرود

زندان بردسیر و بیگاری کشیدن از زندانیان رأی باز

بازداشت خودسرانه مصداق نقض حقوق بشر

بـازداشت خودسرانه مصداق نقض حقوق بشر توسط سران حکومت است. در ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است:

«هیچ‌کس را نباید خودسرانه دستگیر، توقیف یا تبعید کرد.»

جاوید رحمان در گزارش خود به تاریخ آبان ۱۴۰۲، به افزایش تعداد بـازداشت‌ها، اعدام‌ها و قتل‌های خودسرانه از سوی نیروهای امنیتی اشاره کرد. وی همچنین به اقدامات سران حکومت در سرکوب مخالفان اشاره کرد. سران حکومت برای ساکت کردن مخالفان از جمله وکلا ، مدافعان حقوق بشر و تمامی افرادی که حقوق بنیادی خود را طلب می‌کنند، از تهدید، زندان و… استفاده می‌کنند.

حکومت ایران در بـازداشت شهروندان هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست. زنان و کودکان توسط ماموران امنیتی بـازداشت و از کمترین حقوق خود محروم هستند.

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک

اشتراک:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نوشته‌های پر بیننده

بایگانی وبلاگ

بازدید وبلاگ