۱۳ تیر, ۱۴۰۳دستهبندی حقوق بشر
روحالله کاووسی در دهم شهریور ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در شهر اهواز بازداشت شد. وی پس از پایان مراحل بازجویی به زندان شیبان اهواز منتقل شده است
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، چهارشنبه ۱۳تیرماه ۱۴۰۳، با گذشت بیش از ۳۰۰ روز از بازداشت روحالله کاووسی، وی همچنان در بلاتکلیفی به سر میبرد. روحالله کاووسی در دهم شهریور ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در شهر اهواز بازداشت شد. وی پس از پایان مراحل بازجویی به زندان شیبان اهواز منتقل شده است.
به دلیل شرایط بد در زندان شیبان اهواز، وی به بیماریهای کلیوی و کبد مبتلا شده است و وضعیت جسمانی وی به دلیل عدم رسیدگیهای لازم پزشکی به وخامت گذاشته است. مقامات زندان شیبان اهواز بدون توجه به وضعیت جسمی و نیاز وی به رسیدگیهای پزشکی، با اعزام وی به مراکز درمانی خارج از زندان مخالفت کردهاند.
روحالله کاووسی با گذشت بیش از ۳۰۰ روز از بازداشت کماکان به صورت بلاتکلیف بسر میبرد. در مراجعه خانواده وی به مراجع قضایی گفته شده که پرونده وی توسط شعبه دوم بازپرسی دادسرای ایذه در حال بررسی است. گفته میشود اتهامات مطروحه علیه وی اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام است.
زندانی بلوچ مولوی ابراهیم حسن زهی، تشدید فشار توسط مقامات اداره اطلاعات و زندان مرکزی زاهدان
تشدید فشار بر زندانیان بلوچ در زندان مرکزی زاهدان
سرکوب جوانان معترض در شهر ایذه
پس از شلیک ماموران امنیتی به سمت مردم و کشته شدن کیان پیرفلک و چندین تن دیگر سران حکومت تلاش کردند که با یک سناریوسازی آن را به جوانان معترض نسبت دهند. در این راستا نیروهای امنیتی و اطلاعاتی با حمله به روستای پرسیلا و کشته و زخمی کردن چندین تن تلاش کردند که این جنایات را لاپوشانی کنند.
در ادامه نیروهای امنیتی اقدام به دستگیری گسترده جوانان در این شهر کردهاند. تاکنون گزارشهای متعددی از بازداشتهای خودسرانه، شکنجه و آزار و اذیت جوانان ایذه توسط نیروهای امنیتی در رسانههای اجتماعی منتشر شده است.
گفته میشود بیش از ۱۰۰تن از جوانان ایذه در جریان اعتراضات و پس از آن بازداشت شده و بسیاری از آنها بدون دسترسی به وکیل و در وضعیت بلاتکلیف در بازداشت به سر میبرند. گزارشهای موثقی از شکنجه و آزار بازداشتشدگان، از جمله ضرب و شتم، شوک الکتریکی و محرومیت از مراقبتهای پزشکی، به بیرون زندان منتشر شده است. برخی از بازداشتشدگان، از جمله مجاهد کورکور، نیز در خطر اعدام قرار دارند.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر